5 θεατρικές παραστάσεις που πρέπει να δεις αυτή την εβδομάδα

07 Οκτωβρίου 2021 20:21

Η Θεατρική σεζόν ξεκινάει δυναμικά αυτή την εβδομάδα και το θεατρικό κοινό της Αθήνας έχει μπει ήδη στο δίλημμα για το ποια παράσταση θα επιλέξει να δει για να περάσει ευχάριστα.

Η αλήθεια είναι πως όλοι όσοι αγαπάνε το θέατρο, η συνήθεια αυτή τους έχει λείψει αρκετά, ανυπομονώντας έτσι να ξεκινήσει και επίσημα η χειμερινή θεατρική σεζόν. Η έναρξη προβλέπεται αρκετά δυνατή με σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις που επαναλαμβάνονται λόγω ευτυχίας  κάνοντας πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις θεατρικές παραστάσεις που ξεκινάνε αυτή την εβδομάδα

Θέατρο Παλλάς

«Το Τρίτο Στεφάνι», το αριστούργημα του Κώστα Ταχτσή  επανέρχεται στο Θέατρο Παλλάς από αύριο 8 Οκτωβρίου, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους ρόλους της Εκάβης και της Νίνας. Μια εξαιρετική παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών ζωντανεύει ξανά για 2η χρονιά, από αύριο στο Παλλάς.

Θεατρική παράσταση που ξεκινάει αύριο

Θέατρο Ιλίσια

Τα «170 τετραγωνικά (MOONWALK)» του Γιώργη Τσουρή ξεδιπλώνει μια ιστορία με πολύ αγωνία, χιούμορ και σκληρό ρεαλισμό, που συνδυάζει έντονες κωμικές και δραματικές στιγμές πάνω στην σκηνή του Θεάτρου Ιλίσια από 9 Οκτωβρίου σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παλούμπη με πρωταγωνιστές τους Γιώργη ΤσουρήΑμαλία Αρσένη κ.ά.

Τσουρής Θεατρικές παραστάσεις

Θέατρο Άνεσις

Άλλη μια θεατρική παράσταση που κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα  στις 9 Οκτωβρίου στο Θέατρο Άνεσις και μιλάω φυσικά για την παράσταση Οι «12 ένορκοι» του Reginald Rose που συνεχίζει για 7η χρόνιά, σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνα Νικολαΐδη με πρωταγωνιστές τους Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Κώστα Καζανά, Αλέξανδρο Καλπακίδη κ.ά.

12 ένορκοι πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Θέατρο Πειραιώς 131

Η ημέρα Σάββατο 9 Οκτωβρίου δείχνει πως είναι μια πολύ καλή ημέρα για θεατρική πρεμιέρα έτσι και η θεατρική παράσταση «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», το θρίλερ της Σούζαν Χιλ κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Πειραιώς 131 σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη με πρωταγωνιστές τους Τάσο Χαλκιά και Κωνσταντίνο Ασπιώτη.

Αφίσα παράστασης η γυναίκα με τα μαύρα

Θέατρο Eliart

Ο «Απρόσκλητος Επισκέπτης» της Άγκαθα Κρίστι επιστρέφει και φέτος από 8 Οκτωβρίου στο Θέατρο Eliart. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Φρατζεσκάκης ενώ στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Οδυσσέας Σταμούλης, Μυριέλλα Κουρεντή κ.ά.

πρεμιέρα παράστασης στο θέατρο ελιάρτ

Αυτές είναι οι πέντε θεατρικές παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα δίνοντας το σήμα έναρξης για την νέα θεατρική σεζόν 2021 – 2022.

youfly.com/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos