Το Επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν: Η Έφη Ρασσιά στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση

08 Οκτωβρίου 2021 17:44

Το έργο “Το Επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν” του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω θα ανέβει στο Διάχρονο Θέατρο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youfly.com η Έφη Ρασσιά, στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση θα βρεθεί στο πλάι της Μαίρης Βιδάλη.

Η Έφη Ρασσιά στην παράσταση “Το Επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν”

Mαζί με την Μαίρη Βιδάλη θα είναι και η Έφη Ρασσιά στο έργο Το Επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν

Η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Αττικής Μαίρη Βιδάλη, ανεβάζει για τη σεζόν 2021-2022 στο θέατρο της – Διάχρονο Θέατρο – το σημαντικό έργο του Ιρλανδού συγγραφέα, Τζορτζ Μπέρναρντ Σω “Το Επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν”, σε μετάφραση της Εύας Γεωργουσοπούλου και σκηνοθεσία του Γιάννη Μόρτζου.

Μαίρη Βιδάλη - Γιάννης Μόρτζος - Έφη Ρασσιά Το Επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν

Όπως μάθαμε μαζί με τη Μαίρη Βιδάλη, θα πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι η νεαρή ηθοποιός Έφη Ρασσιά την οποία έχουμε αγαπήσει μέσα από την τηλεοπτική της επιτυχία στο Καφέ της Χαράς ως Βάλια. Ο θίασος αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα και εμείς θα σας ενημερώσουμε και για τα άλλα ονόματα που θα λάβουν μέρος στην παράσταση.

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos