Μαγεία το χριστουγεννιάτικο ΚΠΙΣΝ: Εκδηλώσεις, παγοδρόμιο -Τα σιντριβάνια «χορεύουν» στο «Let it Snow»

02 Δεκεμβρίου 2021 17:36

Εντυπωσιακή ήταν χθες το βράδυ η φωταγώγηση του ΚΠΙΣΝ. Στη λαμπερή γιορτή, που σηματοδότησε την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων συμμετείχαν η ορχήστρα και χορωδία του El Sistema Greece και οι ONIRAMA

Επισκέπτες όλων των ηλικιών, είδαν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) να μεταμορφώνεται σ’ ένα φωτεινό τόπο γιορτής σε μια αστραφτερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 Χιλιάδες φωτάκια στο εορταστικό ΚΠΙΣΝ, συνολικού μήκους 2,5 χιλιομέτρων, άναψαν στα 82 πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού, τα πανύψηλα (12 μέτρα) στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύφθηκαν σε όλη τους τη λάμψη, ενώ τα Σιντριβάνια στο Κανάλι συμμετείχαν κι αυτά στο θέαμα με χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, το «Rocking around the Christmas Tree» της Brenda Lee και το «Let it Snow» του Dean Martin, οι οποίες θα παρουσιάζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

 20 εκατ. κόσμου έχουν επισκεφτεί το ΚΠΙΣΝ, Φωταγώγηση1η Δεκεμβρίου φωτογραφία Νίκος Καρανικόλας
Όλα αυτά μαζί συνέθεσαν ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό πάνω στο οποίο στήθηκε μια μεγάλη γιορτή με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Δημήτρη Κουρούμπαλη. Δείτε βίντεο από τη φαντασμαγορική βραδιά

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos