300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Το Σώσε: Βρεθήκαμε στην Συνέντευξη Τύπου στο Θέατρο Παλλάς

19 Μαρτίου 2022 17:29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το Σώσε: Βρεθήκαμε στην Συνέντευξη Τύπου στο Θέατρο Παλλάς

test2

test2

Συνέντευξη τύπου για «Το Σώσε» πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 16/3, στο Θέατρο Παλλάς, με τους συντελεστές να δίνουν όλοι το παρόν μιλώντας για την συμμετοχή τους στην θρυλική αυτή παράσταση, η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Παλλάς!

 

Ποιοι έδωσαν το παρόν στην Συνέντευξη Τύπου

Το παρόν έδωσαν οι: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Χρυσοστόμου, Λένα Παπαληγούρα, Γιώργος Ψυχογιός, Δάφνη Δαυίδ και Γιώργος Ζυγούρης, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην εμβληματική αυτή κωμωδία ενώ από τους συντελεστές παραβρέθηκαν, ο Μίνως Μάτσας, που ντύνει μουσικά την παράσταση, ο Πάρις Μέξης, ο οποίος έχει επιμεληθεί τα σκηνικά, η Βασιλική Σύρμα, ενδυματολόγος της παράστασης, ο Δημήτρης Κουτάς, που ανέλαβε τους φωτισμούς, η Όλγα Παυλάτου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της παράστασης και φυσικά ο παραγωγός, Πάνος Κατσαρίδης.

 
 

Το Σώσε: Βρεθήκαμε στην Συνέντευξη Τύπου στο Θέατρο Παλλάς

Τι είπαν Μαρκουλάκης, Καρύδη, Χρυσοστόμου, Μάτσας και Μέξης;

«Ο βασικός σκοπός για τον οποίο μπήκαμε όλοι στην περιπέτεια του Σώσε είναι εντός εισαγωγικών προσωπικά και ειδικά ιδιοτελής. Μπήκαμε για να χαρούμε. Εγώ προσωπικά μπήκα για να χαρώ με τους φίλους μου. Κάνουμε αυτή την παράσταση για να δώσουμε αλλά και να πάρουμε χαρά. Το Σώσε, που είναι η πιο εμβληματική κωμωδία που έχει γραφτεί, είναι μια φάρσα πολύ δύσκολη στην κατασκευή της αλλά για τους θεατές θα φαίνεται πολύ εύκολο. Είναι από τις δυσκολότερες κατασκευαστικά παραστάσεις που έχω κάνει ποτέ. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό», είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όπου σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί στην παράσταση.

 Η Σμαράγδα Καρύδη είπε, «Εγώ πρότεινα, στον Πάνο Κατσαρίδη, τον παραγωγό της παράστασης, να κάνουμε το συγκεκριμένο έργο γιατί σκέφτηκα πως είναι μια ωραία στιγμή μετά από όλα όσα έχουμε βιώσει, τον πόλεμο και την πανδημία. Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω ομάδες, που μπορούμε να διηγηθούμε κάτι όλοι μαζί. Ευχόμαστε ο κόσμος να ανταποκριθεί και να περάσει ωραία, όπως θα περάσουμε και εμείς».

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου παίρνοντας τον λόγο είπε, «Όταν με πήρε ο Κωνσταντίνος ο Μαρκουλάκης και μού είπε για την παράσταση και ότι θέλει να κάνουμε το Σώσε με την συγκεκριμένη ομάδα του είπα αμέσως ναι. Θαυμάζω πολύ αυτό το έργο! Οι άνθρωποι που είναι πάνω στην σκηνή βασανίζονται για να κάνουν τους θεατές από κάτω να γελάσουν».

Το Σώσε: Βρεθήκαμε στην Συνέντευξη Τύπου στο Θέατρο Παλλάς

 
 Ο Μίνως Μάτσας, ο οποίος συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τις Θεατρικές Σκηνές μετά την επιτυχία που σημείωσε το Τρίτο Στεφάνι, είπε, «Τα τελευταία 20 χρόνια δουλεύουμε μαζί με τον Κωνσταντίνο. Το συγκεκριμένο έργο έχει μουσική από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλο το έργο είναι δομημένο πάνω σε μουσική εκτός από τον λόγο και αυτός ήταν ένας χάρτης για να το κάνουμε αυτό το πράγμα πιο κατανοητό και πιο κομψό στο να λειτουργήσει, διότι αν το αφήσεις ελεύθερο αυτό το έργο, μέσα στο έργο, είναι σαν τέρας». 

Τέλος, ο σκηνογράφος της παράστασης, Πάρις Μέξης αποκάλυψε, «Όταν μας πήρε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και μας είπε πως θα κάνουμε αυτή την κωμωδία, Το Σώσε, πέσαμε όλοι σε μια παγίδα. Η δουλειά μου εμένα φαίνεται, είναι εμφανής, όπως και της Βασιλικής Σύρμα, που έχει επιμεληθεί τα κουστούμια. Θαυμάζω σε αυτή την παραγωγή όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν από πίσω γιατί είναι κάτι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν πολύ άνθρωποι από πίσω που βρίσκονται στην τσίτα για να μπορέσει να γίνει σωστά αυτό που βλέπει ο θεατής. Αυτό είναι πολύ θαυμαστό!»

Το Σώσε: Βρεθήκαμε στην Συνέντευξη Τύπου στο Θέατρο Παλλάς

Τέλος, ο Πάρις Μέξης αναφερόμενος στην δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε όλοι μας λόγω της πανδημίας αλλά και του πολέμου, είπε «Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνουμε. Ο καθένας από εμάς έχει έναν προσωπικό λόγο για να συνεχίζει. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Ο δικός μου λόγος είναι ο εξής, πως μέχρι να σε βρει το δυσάρεστο, ο πόλεμος, η πανδημία, το οτιδήποτε, πας στην δουλειά σου. Αυτό είναι πολύ βασικό και το θεωρώ πως είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που είμαστε εδώ.  Το άλλο όμως είναι επειδή ακριβώς συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα, πρέπει να επιμένουμε στην δουλειά μας».

Η Συνέντευξη Τύπου για το Σώσε, πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία στο Θέατρο Παλλάς και όλοι οι συντελεστές ήταν εκεί και μίλησαν για την συμμετοχή τους στην εμβληματική αυτή παράσταση, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Μαρτίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

youfly.com/

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Ομαδική έκθεση εικαστικών
"Ευαίσθητη Ισορροπία” - Τ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

petropoulos vazaios

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Άνοιξε και μας περιμένει ο σαγηνευτικότερος γαστρονομικός προορισμός στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας!

Πάρος: Άνοιξε και μας περιμένει ο σ...

02 Μαϊος 2025
Πάρος - Αλυκή: Είχε δύο χώρους parking οχημάτων, τώρα δεν έχει κανέναν – Τι μέλει γενέσθαι στη σεζόν

Πάρος - Αλυκή: Είχε δύο χώρους park...

02 Μαϊος 2025
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στην Πάρο

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κ...

03 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Πάρος: Αυτά είναι τα κρουαζιερόπλοια που θα καταπλεύσουν φέτος – 70 αφίξεις, 8 μήνες τουρισμός κρουαζιέρας

Πάρος: Αυτά είναι τα κρουαζιερόπλοι...

08 Μαϊος 2025
Βατικανό: "Habemus Papam" - Ο Ρόμπερτ Φ. Πρεβόστ είναι ο νέος Πάπας (βίντεο)

Βατικανό: "Habemus Papam"...

08 Μαϊος 2025
Πάρος – Δημαρχείο: Συνάντηση Δημάρχου με φορείς και επαγγελματίες για τη φετινή τουριστική σεζόν (Bίντεο)

Πάρος – Δημαρχείο: Συνάντηση Δημάρχ...

08 Μαϊος 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2024  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ