’Ένας άνδρας θα μας σώσει’’ με τα κόκκινα κουφέτα!

12 Φεβρουαρίου 2024 21:22

Ο σκηνοθέτης και Συγγραφέας Δημήτρης Γ. Μουζακίτης ανέλαβε την σκηνοθεσία της κωμωδίας καταστάσεων που ανανεώνετε συνεχώς με θέματα της ελληνικής και διεθνής επικαιρότητας!

Πρώτη σατίρισε τον γάμο του προέδρου του Σύριζα και μάλιστα μοίρασε και κόκκινα κουφέτα, πρώτη σχολίασε το φάγωμα ενός δραστήριου ανθρώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης του Γιώργου Πατούλη και θα συνεχίζει να σατιρίζει και να σχολιάζει τα κακά δρόμενα μέσα από ένα χιουμοριστικό κείμενο, κάθε παράσταση και κάτι καινούργιο! Η πρότυπη μουσική είναι της ταλαντούχας, Πηγής Λυκούδης

Το έργο έκανε την επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Αυλαία, όπου έδωσε παραστάσεις
και θα κάνει 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 + 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 21.30.

Λίγα λόγια για το έργο
Το έργο είναι μια σύγχρονη κωμωδία που σατιρίζει τα πάντα και τους πάντες της εποχής μας. Ένα έργο που γράφτηκε από ένα όνειρο που είδε ο συγγραφέας και μάλιστα από τα πολλά γέλια έσπασε το κρεβάτι και φυσικά διαπιστώθηκε ένα μικρό έμφραγμα στο νοσοκομείο του Τζάνειου οπού μεταφέρθηκε, με αποτέλεσμα να γεννηθεί μια τρελή κωμωδία με πολύ γέλιο μέχρι δακρύων και ταχυπαλμίες!

Το έργο παρουσιάζει 3 αδελφές, τρία ψώνια από 3 διαφορετικές μητέρες και 1 πατέρα που ταξίδευσε προς τους ουρανούς. Η μία κόρη είναι η ΣΤΕΛΛΑ, νοικοκυρά, ηθική, ο τύπος της γεροντοκόρης, γκρινιάρα, παράξενη , η νοικοκυρά του σπιτιού και ολίγον, άντε καλέ , πολύ μα πάρα πολύ κουτσομπόλα. Κατάγεται από το Αϊβαλί και φυσικά είναι ΑΕΚ!

Η άλλη κόρη η ΜΕΝΗ, ωραιοπαθής , ερωτική, σαγηνευτική ή αλλιώς κρυφή πόρνη πολυτελείας, που συντηρεί το σπίτι και τις δυο αδελφές της. Κατάγεται από του Ψυρρή της Αθήνας , και είναι βαμμένη Παναθηναϊκός.

Η Τρίτη, η ΗΡΩ, τολμηρή , φεμινίστρια , μαχητική , τεμπέλα , οπαδός του #MeToo , αλλά δουλειά γιοκ. Σήμα κατατεθέν της ‘’Θέλω δουλειά χωρίς να σηκώσω τα όμορφα ποδιά μου’’. Κατάγεται από τα Καμίνια του Πειραιά και είναι βαμμένη κόκκινη για τον Ολυμπιακό της!

Και τέλος ο άνδρας που είναι ο ΑΡΓΥΡΗΣ, που έμαθαν ότι υπάρχει και ζητούν από αυτόν να έρθει και να τις σώσει, λόγω καταγωγής από την Θεσσαλονίκη λόγω μητέρας τι θα ήταν ο άμοιρος, μα φυσικά ΠΑΟΚ! Και το γέλιο γέλιο και η τρέλα τρέλα μέχρι λιποθυμίας!!!

Συντελεστές
Παίζουν:
Δώρα Τζερουνιάν
Μαρία Δρακοπούλου
Λυδία Μούτσιου
Παντής Κούσης

Σκηνοθεσία - Κείμενο : Δημήτρης Γ. Μουζακίτης
Μουσική: Πηγή Λυκούδη
Κοστούμια : Οίκος Τρανούλη
Σκηνικά : D.M.
Βοηθός Σκηνοθέτη : Μαρία Δρακοπούλου

Παραγωγή : Θέατρο Αυλαία
Διάρκεια : 90 ‘ (με διάλειμμα)
ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16+23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 21.30
Εισιτήρια : more.com , στα ταμεία του θεάτρου και στο τηλ. 2104297771
viva,gr

Τιμή εισιτηρίων : 15€

Ομαδικές κρατήσεις : 10€
Ειδικές τιμές ( ΑΜΕΑ , Συνταξιούχοι , Άνεργοι κλπ ): 12€

Θέατρο Αυλαία - Πολυχώρος Τεχνών
2ας Μεραρχίας & Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι - Πειραιάς
Πληροφορίες: 210 4297771 & 690 6461616
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.avlaiatheatro.gr

koufeta 102

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos