«Λίμνη των Κύκνων»: Το δημοφιλές μπαλέτο έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

12 Απριλίου 2024 19:05

Ένα από τα δημοφιλέστερα μπαλέτα όλων των εποχών, η «Λίμνη των Κύκνων», με την αξεπέραστη μουσική του Πιοτρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι, θα παρουσιστεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, σε μια παράσταση με πρωταγωνιστές δύο μεγάλα ονόματα του χορού,

τους Πρώτους Χορευτές του Κρατικού Μπαλέτου του Βερολίνου Iana Salenko και Dinu Tamazlacaru οι οποίοι θα πλαισιώνονται από το μπαλέτο Romae Capital Ballet της Ρώμης.

Η αριστουργηματική μουσική του Τσαϊκόφσκι και η η απαράμιλλη τέχνη του κλασικού χορού θα παρασύρουν το κοινό σε έναν ονειρικό κόσμο μέσα από τη «Λίμνη Των Κύκνων», την πιο συγκινητική ιστορία αγάπης του κλασικού χορού, σε μια εντυπωσιακή παραγωγή, ένα αληθινό παραμυθένιο θέαμα.

Η «Λίμνη των Κύκνων» κατέχει κορυφαία θέση ανάμεσα στα έργα μπαλέτου καθώς ενσαρκώνει όσο κανένα άλλο όλη τη γκάμα των ανθρώπινων συναισθημάτων, από την ελπίδα μέχρι την απόγνωση, από τον τρόμο μέχρι την τρυφερότητα, από τη μελαγχολία μέχρι την έκσταση.
Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του έχουν ενσαρκώσει κατά το παρελθόν τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου χορού μεταξύ των οποίων οι Vaslav Nijinsky, Rudolf Nureyev, Margot Fonteyn, Galina Ulanova, Tamara Toumanova, Sir Frederick Ashton κ.α.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos