Τάνια Τσανακλίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Δάνη Κατρανίδη – «Καληνύχτα καλέ μου φίλε»

Η Τάνια Τσανακλίδου αποχαιρετάει τον Δάνη Κατρανίδη – τη Δευτέρα (02/09) – μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών και η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή την Κυριακή (01/09) από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook.

Η συγκινητική ανάρτηση
«Aγαπημένε μου φίλε.

Το καλοκαίρι του 73′ αγοράσαμε μαζί ένα λαχείο στην παραλία της Καβάλας. Κερδίσαμε 8.000 δραχμές, από 4.000 ο καθένας. Με αυτά τα λεφτά για ξεκίνημα, κατέβηκα στην Αθήνα με το λευκό σκαραβαίο, που είχατε τότε με την αγαπημένη μας Μίρκα. Βρήκα σπίτι στην Αλκέτου, απέναντι από το δικό σας. Με φροντίσατε σαν παιδί σας, πανέμορφα παιδιά κι εσείς τότε.

Εκείνο τον καιρό ήσασταν η οικογένειά μου. Τα χρόνια κύλησαν, χαθήκαμε τον τελευταίο καιρό, μα ποτέ δεν σας «έχασα». Τώρα πρέπει να σου πω «Αντίο». Θα είσαι όμως πάντα στην καρδιά μου, κομμάτι απ’ τη ζωή μου, εκείνων των συναρπαστικών χρόνων, με το γέλιο σου, τα άγρια σου πειράγματα και το χιούμορ σου.


Για το ταλέντο σου θα μιλήσουν άλλοι. Εγώ θέλω να σ’ αποχαιρετήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπήρξες με τόση καλωσύνη σαν αδελφός μου.

{https://www.instagram.com/p/C_Z4YTqI7iO/?utm_source=ig_web_copy_link}

Καληνύχτα καλέ μου φίλε. Μακραίνει πολύ ο κατάλογος των απωλειών», έγραψε η Τάνια Τσανακλίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos