Στο νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος: «Ας προσευχηθούμε να γίνει το θαύμα»

Στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του νοσηλεύεται ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος.

Στις αρχές του καλοκαιριού, ο σπουδαίος ηθοποιός του Θεάτρου Τέχνης νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα και σήμερα φιλοξενείται στο Ασκληπιείο Βούλας, αντιμετωπίζοντας σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της On Time και τη Σάσα Σταμάτη.

«Περνάει πολύ δύσκολες ώρες, ας προσευχηθούμε να γίνει το θαύμα» λέει φίλος του ηθοποιού Γιάννη Μόρτζου
Στο πλευρό του βρίσκεται όλο το 24ωρο η σύζυγός του, η ηθοποιός Γιούλη Ζήκου. Ο Αλκίνοος Μπουνιάς, στενός φίλος του ζευγαριού, μίλησε για την νέα περιπέτεια υγείας του ηθοποιού και δήλωσε: «Μην τον ενοχλείτε, περνάει πολύ δύσκολες ώρες και χρειάζεται ηρεμία και βέβαια σεβασμό στην κατάστασή του, απ’ όλους μας. Άλλωστε, ο Γιάννης πάντα είχε καλή επικοινωνία με τους δημοσιογράφους και μακάρι να γίνει σύντομα καλά και θα βγει μιλήσει ο ίδιος για το Γολγοθά που περνά» είπε στην On Time και πρόσθεσε: «Απ’ όσο γνωρίζω, βρίσκεται σε καλά ιατρικά χέρια, αλλά ας προσευχηθούμε όλοι να γίνει το θαύμα…».

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε περάσει το 2015
Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Μόρτζος είχε άλλη μία σοβαρή περιπέτεια υγείας το 2015 όπου και τότε έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Συγκεκριμένα, είχε κάνει μία επέμβαση ρουτίνας bypass από την οποία όμως δεν επανήλθε ο οργανισμός του και να παραμείνει διασωληνωμένος για αρκετές ημέρες.

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Εντατική είχε μιλήσει ο ίδιος ο Γιάννης Μόρτζος σε συνέντευξη που είχε δώσει στην «ON time».

«Έκανα μπαϊπάς. Ευτυχώς, γλίτωσα. Ήμουν διασωληνωμένος. Πενήντα μέρες στην Εντατική ήμουν ζωντανός νεκρός. Και όταν κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου, έβλεπα να πεθαίνουν κάποιοι στο θάλαμο. Και δεν είχαν την ευαισθησία οι νοσοκόμες να τραβάνε την κουρτίνα να μην τους βλέπω. Εκεί είπα μέσα μου ότι “αφού πεθαίνουν αυτοί, θα πεθάνω κι εγώ”» είχε πει.
«Όμως, σιγά σιγά έδινα κουράγιο στον εαυτό μου, σκεφτόμουν το παιδί μου και τη γυναίκα μου και προσπαθούσα να συνέλθω. Άρχισα να λέω στίχους από ποιήματα και λόγια από ρόλους που μου έρχονταν στο μυαλό.

Τότε, είπα ότι αφού μιλάω, άρα υπάρχω κι έτσι συνήλθα. Νομίζω, όμως, ότι ένας λόγος που κρατήθηκα στη ζωή ήταν η γυναίκα μου, η Γιούλη, η οποία καθόταν πάνω από το μαξιλάρι μου και δεν πήγαινε πουθενά… Τώρα πια δεν τον φοβάμαι το θάνατο. Είναι λύτρωση» είχε πει ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos