Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Το πολεμικό πλοίο Μπλέσσας με το οποίο «αποδήμησε» προσωρινά από το νησί της Πάρου, η Ιερή εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, συνοδευόμενη από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο, το Δήμαρχο Πάρου κ. Μ. Κωβαίο και τον Έπαρχο κ. Κ. Μπιζά, κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 16 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ευλαβικό σεβασμό, ευσεβή συγκίνηση, μεγαλοπρέπεια και τιμές αρχηγού κράτους, αναχώρησε το πρωί της Κυριακής 16 Οκτωβρίου, με κανονιοφόρο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, η οποία θα εκτεθεί σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου Πειραιά έως τις 27 Οκτωβρίου, οπότε και θα επιστρέψει και πάλι στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση 6 σύγχρονων ψηφιακών ωκεανογραφικών σταθμών σε 3 νησιά της βορείου Δωδεκανήσου. Αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και διετούς προεργασίας του Ινστιτούτου Αρχιπέλαγος με επιστήμονες και τεχνικούς του Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογίας του πανεπιστημίου του Κιέλου Γερμανίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στην Έκτακτη Συνεδρίαση {α) λόγω του επείγοντος του 1ου θέματος ως προς την έγκριση δαπανών έργων και έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρεώσεων έργων της ΠΝΑΙ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το μάρμαρο χθες και σήμερα» είναι ο τίτλος εκπαιδευτικής δράσης που οργανώνουν το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, με τη στήριξη του Δήμου Τήνου. Για ένα διήμερο, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου, ειδικοί θα μυήσουν μικρούς και μεγάλους στις αρχαίες τεχνικές κατεργασίας του μαρμάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την απόφαση χρηματοδότησης, για την υλοποίηση τους μέσα από το ΕΣΠΑ 2014-2020

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέματα ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 15:03

Άσσος με κάλυψη η Σέλτικ, G/G στο Λονδίνο

Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, απ' όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

τον τρόπο αυτό, οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας μπορούν να αναζητούν –αυτεπάγγελτα- ηλεκτρονικά αντίγραφα Ποινικού Μητρώου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην εκπομπή «Σημεία και τέρατα» του ραδιοφωνικού σταθμού Aegean Voice 107.5 “Η Φωνή του Αιγαίου» μίλησε χθες το πρωί (18/10) ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos