Ο Κώστας Ζαχαριάδης στον Aegean Voice 107.5 η Φωνή του Αιγαίου

19 Οκτωβρίου 2016 13:31

Στην εκπομπή «Σημεία και τέρατα» του ραδιοφωνικού σταθμού Aegean Voice 107.5 “Η Φωνή του Αιγαίου» μίλησε χθες το πρωί (18/10) ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.


Ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι αναγκαίο ένα πολιτικό και κοινωνικό άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να εξασφαλιστούν οι ευρύτερες δυνατόν συμμαχίες . Μάλιστα ο κύριος Ζαχαριάδης τόνισε τον σημαντικό ρόλο που παίζουν τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης, στην προσπάθεια που καταβάλει η κυβέρνηση στο να αφουγκραστεί τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών. Επίσης δήλωσε πως δεν θεωρεί πρόκριμα τους σταυρούς που έλαβαν οι υποψήφιοι στο συνέδριο ώστε να παραμείνουν στην κυβέρνηση, στον επερχόμενο ανασχηματισμό.

Για το αν το υψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε ο Νίκος Φίλης στη ψηφοφορία του συνεδρίου υποδηλώνει την στήριξη των αριστερών στη θέση του υπουργού για διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας, απάντησε πως το υψηλό ποσοστό του οφείλεται περισσότερο στο έργο του που αποτέλεσμα είχε να ανοίξουν και να λειτουργήσουν άψογα φέτος τα σχολεία της χώρας.
Τέλος σε ερώτηση για το πώς είναι δυνατόν να υπάρχει μεταξύ των υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών ο κύριος Μαρινάκης εναντίον του οποίου εκκρεμούν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο κύριος Ζαχαριάδης απάντησε πως όλοι είναι αθώοι μέχρι το δικαστήριο να αποδείξει το αντίθετο και πως αν ο κύριος Μαρινάκης κριθεί ένοχος, θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos