Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Τι και αν χειμωνιάζει το «Travel + Leisure» συνεχίζει να μας ταξιδεύει και να κάνει τους ταξιδιώτες του κόσμου να ονειρεύονται τον επόμενό τους προορισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα άκρως εντυπωσιακό βίντεο από την προσέγγιση του «Νήσος Σάμος» της HELLENIC SEAWAYS, στο αρκετά δύσκολο λιμάνι της Νάξου, με βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 7 Μποφόρ και με ριπές έντασης 8 Μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, ο Δήμος Μυκόνου ανέλαβε φέτος - για πρώτη φορά - να φιλοξενήσει τους ιστορικούς Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου, κατά το διήμερο 7 και 8 του μηνός Οκτωβρίου 2017.
Πρόκειται για μια άκρως σημαντική αθλητική διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, με ιστορία πολλών δεκαετιών, από την οποία έχουν ξεπηδήσει σημαντικοί Έλληνες αθλητές όπως ο Κώστας Κεντέρης, η Νίκη Ξάνθου, η Νικόλ Κυριακοπούλου και πολλοί άλλοι.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 3η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αταλάντευτο στην πάγια και δημοσίως εκπεφρασμένη θέση του ότι το Νεώριο, βασικός οικονομικός πυλώνας της Σύρου, πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία του σε υγιή βάση που θα σέβεται τους εργαζόμενους, το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία, το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου με ομόφωνη απόφασή του, στη σημερινή συνεδρίασή του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, προχωρά η πρωτοβουλία του Ερασιτεχνικού Οινοελαιουργικού Συλλόγου Μυκονίων (ΕΡ.Ο.Σ.), για τη δημιουργία πρότυπου ελαιοτριβείου στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Πρωτεύουσα την Κυκλάδων βρίσκονται ήδη οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο 4ο Διεθνές Τουρνουά και οποίο ξεκινά σήμερα Παρασκευή στις 18:00 το απόγευμα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Γιώργος Χατζημάρκος «Προχωράμε, παρά τις δυσκολίες, με σχέδιο, αποφασιστικότητα και αγάπη για τα νησιά μας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόρους ανάλογους με την προσφορά των νησιών στα δημόσια έσοδα, διεκδικεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και όχι λόγια παρηγοριάς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 14:10

Ίδρυση Ναυτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου «ΝΑΪΑΣ»

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Νάουσας. Η ίδρυση του ακολουθεί το μεγάλο ενδιαφέρον των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για ενασχόληση με καθετί που σχετίζεται με τη θάλασσά και τη διατήρηση των ναυτικών παραδόσεων του τόπου. Στη συνέλευση έγινε ανάγνωση του καταστατικού και μετά από εισηγήσεις μελών έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε οι στόχοι και η δραστηριοποίηση του Ομίλου να
σχετίζονται με:

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos