Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Χώματα τραχιά και άνυδρα αυτά της Πάρου, μα και ευλογημένα καθώς τρέφουν εδώ και αιώνες περίφημες ποικιλίες αμπέλου και δίνουν ξεχωριστά προϊόντα οίνου που ευφραίνουν τις ανθρώπινες καρδιές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το πολυτελές κυπριακών συμφερόντων κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia κατέπλευσε το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αιφνίδια Καρδιακή Ανακοπή είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολούν την σημερινή κοινωνία παγκοσμίως. Θεωρείται ότι είναι η κυριότερη αιτία θανάτου μετά την ηλικία των 40. Περίπου τα 2/3 των περιπτώσεων καρδιακής ανακοπής οφείλονται σε απινιδώσιμους ρυθμούς δηλαδή η καρδιά μπορεί να επαναλειτουργήσει φυσιολογικά μετά από έγκαιρη χορήγηση ηλεκτροσόκ (απινίδωση) με τη χρήση απινιδωτή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης του τομέα της υγείας στα νησιά της και στην ενίσχυση των αντίστοιχων υποδομών, με προγραμματική σύμβαση που συνήψε, συγχρηματοδοτεί την εκπόνηση μελετών, για μια σειρά έργων, στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσκεκλημένος του Δημάρχου Θήρας, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες την Σαντορίνη ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, συνοδευόμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, Νίκο Συρμαλένιο και Αντώνη Συρίγο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

-Με δέκα προορισμούς η ΠΝΑΙ στην TOUR NATUR 2017, τη σημαντικότερη έκθεση στο είδος της στην Ευρώπη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρέος όλων μας είναι να μην παραδώσουμε στη λήθη του χρόνου τον αφανισμό του Μικρασιατικού Ελληνισμού, να μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας τέτοια σημαντικά ιστορικά γεγονότα και να τα μεταδίδουμε από γενιά σε γενιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ΔΣ, τα μέλη και οι φίλοι του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας θα ήθελαν να εκφράσουν τη θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της συνεργάτιδας του συλλόγου, χοροδιδασκάλου Ελένης Τριώδα, για τον χαμό του πατέρα της Δημήτρη.Τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο. 
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνίαση κλοπής στη Σύρο Την 02-09-2017 εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 28-08-2017, αφαίρεσε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα από κατοικία ημεδαπού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα απίστευτο -αλλά όχι για την Ελλάδα -περιστατικό σημειώθηκε, σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της Ελλάδος, την Σαντορίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos