Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

«Τέλος καλό, όλα καλά»! Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση αποκόλλησης του Blue star Patmos στην Ιο. Μετά απο την άτυχη νύχτα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αποκόλληση του πλοίου το οποίο μεταφέρεται σε σημείο που υπέδειξε το Λιμεναρχείο προκειμένου να γίνουν νέες εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πρώτη φορά, φέτος, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που πρόκειται να μεταβούν σε κάποιο νησί, όπου αποτελεί τον τόπο διορισμού τους, θα έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια με τις εταιρείες BLUE STAR FERRIES, SUPERFAST FERRIES, ANEK LINES, HELLENIC SEAWAYS και MINOAN LINES.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 31χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, στον λιμένα “ΑΘΗΝΙΟΥ” ν. Θήρας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διότι σε γενόμενο τροχονομικό έλεγχο, κατελήφθη να μεταφέρει, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, δύο (02) αλλοδαπούς, με Ι.Χ. όχημα ομόρρυθμης εταιρίας, έναντι του χρηματικού ποσού των δέκα ευρώ (10,00€), υποκλέπτοντας το μεταφορικό έργο που είχε ανατεθεί σε άλλο φορέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οπως ήδη θα γνωρίζεις πολλά από τα προϊόντα που υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας μας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως, ώστε να καλύψουν περισσότερες από μια ανάγκες μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσης, συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, διακινητής παράτυπης αλλοδαπής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κρατήσεις θέσεων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου και θα αφορούν πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1η Οκτωβρίου έως 31 Μαρτίου, προσφέρει εισιτήρια με 12,7€ τελική τιμή!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 05-09-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 56χρονος ημεδαπός, διότι προέβαινε εντός κατοικημένης περιοχής σε παράνομη θήρα χρησιμοποιώντας κυνηγετική καραμπίνα, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, μετά την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε διπλό επίπεδο. Σήμερα θα μας απασχολήσει ο «τελικός» πρόκρισης της Ελλάδας κόντρα στην Πολωνία, όπως και το ματς Φινλανδία – Ισλανδία, ενώ επιλογές προκύπτουν και απ' το ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανάληψη της νέας Διοίκησης στα διασυνδεδεμένα Νοσοκομεία, Βαρδάκειο Σύρου και Γενικό Νοσοκομείο Νάξου, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου εκφράζει την ικανοποίησή της για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων στον τομέα της Υγείας, με κορυφαία τη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στην Νάξο, την ίδρυση πτητικής βάσης του ΕΚΑΒ με ελικόπτερο που σταθμεύει στην Ερμούπολη -αιτήματα δεκαετιών των κατοίκων των νησιών μας-, για τις διαρκείς προσπάθειες στελέχωσης και τη δρομολόγηση της περαιτέρω ανάπτυξης των Νοσοκομείων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κώστου προσκαλεί τα μέλη του Συμβουλίου σε τακτική συνεδρίαση στις 11 / 9 / 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 μ.μ. στο Τοπικό Κατάστημα, για συζήτηση και γνωμοδότηση στο παρακάτω θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos