Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Δεν υπάρχει πλέον κανένας σε αυτή τη χώρα πού να πιστεύει τον κ. Τσίπρα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά για την ουσιαστική συμβολή και τη σημαντική του βοήθεια στο έργο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις του 4ου Κολυμβητικού Διάπλου «Θυμάμαι το Σάμινα» που θα πραγματοποιηθούν στις 22.9.18 και 23.9.18 σύμφωνα με το πρόγραμμα που σας αποστέλλουμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μίλαν αντιμετωπίζει {COSMOTE SPORT 4 HD) τη Ντουντελάνγκε, η Λάτσιο (COSMOTE SPORT 6 HD) τον Απόλλωνα Λεμεσού και η Σέλτικ-Ρόζενμποργκ - Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με βάση τα στοιχεία της 31ης Αυγούστου 2018, ο συνολικός αριθμός χορηγήσεων αδειών διαμονής σε επενδυτές-αγοραστές ακινήτων έχει ανέλθει σε 3.154 από την έναρξή του, το 2013

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την ΑΕΚ, απόψε ρίχνονται στη μάχη οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το φθινόπωρο μπήκε και σύμφωνα με τα δελτία καιρού έρχονται βροχές και καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H πίεση που ασκήθηκε στην Ελλάδα για να κλείσουν τα προαπαιτούμενα της αξιολόγησης είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία λίστα με ακίνητα του υπουργείου Πολιτισμού, αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία τα οποία εντάσσονται στο Υπερταμείο. Η εκχώρηση της διαχείρισης αφορά κυρίως μνημεία των Χανίων.
|

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά 8,8 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, σε δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Star.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιδείξεις των ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων από τον δήμο Τρικκαιών και την e-trikala πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην πόλη των Τρικάλων, που μετά το λεωφορείο χωρίς οδηγό, συνεχίζουν στον δρόμο της καινοτομίας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos