4ος Κολυμβητικός Διάπλους "Θυμάμαι το Σάμινα"

20 Σεπτεμβρίου 2018 18:05

Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις του 4ου Κολυμβητικού Διάπλου «Θυμάμαι το Σάμινα» που θα πραγματοποιηθούν στις 22.9.18 και 23.9.18 σύμφωνα με το πρόγραμμα που σας αποστέλλουμε.


Ο Κολυμβητικός Διάπλους «Θυμάμαι το Σάμινα» είναι ένας φόρος τιμής στα θύματα, στους διασώστες και όσους βοήθησαν στο τραγικό αυτό γεγονός το οποίο συγκλόνισε όλους μας την νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου 2000.
Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του αθλητισμού όπως ο Γιάννης Δρυμωνάκος (Πρωταθλητής Ελλάδος στην κολύμβηση) , ο Νίκος Γέμελος (Ομοσπονδιακός προπονητής και Ολυμπιονίκης ), ο Χρήστος Γαρέφης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής και προπονητής τριάθλου), οι: Γιώργος Μαθάς, Ζαχαρίας Αλεξανδράκης (Μαραθώνιοι και Υπερμαραθώνιοι κολυμβητές σε Ελλάδα και εξωτερικό) , ο Αντώνης Τσαπατάκης ( Παραολυμπιονίκης κολύμβησης ) και η Mania Bikof ( Ναυαγοσώστρια - βραβείο ηρωισμού ).

 

Η φετινή εκδήλωση θα είναι σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ανοιχτή Θάλασσα και Μαραθώνια κολύμβηση Πάρου, την Umbrella Branding και την υποστήριξη του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ, της AEGEAN AIRLINES, της HELLENIC SEAWAYS, της ΕΚΟ και της LIFEGUARD HELLAS .

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου
& Έπαρχος Π.Ε. Πάρου

Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos