Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Λίγο καιρό μετά από την συμφωνία των Πρεσπών ο Ζόραν Ζάεφ ξεκαθάριζε ότι "η βόρεια Ελλάδα είναι βόρεια Ελλάδα, ενώ Μακεδονία είναι μόνο το κράτος της ΠΓΔΜ" - Ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ τόνιζε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι ο μόνος τρόπος για να "αναγνωριστεί η Βόρεια Μακεδονία" από όλο τον κόσμο - Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Αθήνας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 19:25

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 26-09-2018 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν κάποιοι πίστεψαν ότι θα τελειώναμε μόνο με τη Μακεδονία γελάστηκαν. Υπάρχουν μάλλον και άλλες δωρεές ή μάλλον , χρησιμοποιώντας μια λέξη του κ. Τσίπρα , και άλλα «πωλητήρια»!!!.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα 4 τελευταία χρόνια έχει επιτελεστεί από το Δήμο Μυκόνου σημαντικό έργο, στη μεθοδική προετοιμασία και κατάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων για την υλοποίηση σημαντικών έργων - Τούτο αποδεικνύεται και από την επιτυχή έκβαση των φακέλων και την εξασφάλιση ευρωπαϊκών κονδυλίων που ξεπερνούν τα 6.300.000 ευρώ, μόνο μέσα στο Καλοκαίρι του 2018 !

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό είπε: «Αλβανοί όπως ο μοντέρνος Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που έχει παγιδευτεί, όμως, στην παλαιοπολιτική» - Ισχυρίστηκε ότι τους Τούρκους από την Ελλάδα τους έδιωξαν οι Αλβανοί και ότι υπάρχουν τσάμηδες ακόμη και στη Θήβα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για ακόμη μία φορά ο Ζόραν Ζάεφ προκαλεί με τα λεγόμενα του περί... μοναδικής Μακεδονίας - Λίγο καιρό μετά από την συμφωνία των Πρεσπών ο Ζόραν Ζάεφ ξεκαθαρίζει ότι "η βόρεια Ελλάδα είναι βόρεια Ελλάδα ενώ Μακεδονία είναι μόνο το κράτος της ΠΓΔΜ" 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια όμορφη εκδρομή στη Θράκη διοργανώνει για το εξαήμερο 19 – 24 Οκτωβρίου 2018 ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ατλαντίς» του Άσπρου Χωριού Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολα δείχνουν πως από τους 35 βαθμούς τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου θα πάμε σε... αρνητικές θερμοκρασίες τα πρωινά στο μέσο της ερχόμενης εβδομάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 14:35

Δρομολόγια λεωφορείων από 24/09/2018 έως 30/09/2018

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 14:23

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στη Θήρα

Την 20-09-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 19χρονος αλλοδαπός ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας στη Μύκονο αφαίρεσε -300- ευρώ από κατάστημα εστίασης. Τα χρήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos