Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Χαοτική είναι η κατάσταση που επικρατεί από το πρωί του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου στα λιμάνια των νησιών των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου, για ελεγχόμενη εισροή υδάτων στο Ι/Φ σκάφος ΄΄PALAMIDIS AGAIN΄΄ Ν.Π. 8512, ενώ αυτό βρισκόταν αγκυροβολημένο στον όρμο Άγιος Δημήτριος νήσου Κύθνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 15:53

Παροχή συνδρομής σε σκάφος στη Σέριφο

Ενημερώθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Μήλου, Σύρου, Σίφνου και Σερίφου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ότι σκάφος, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βρισκόταν σε δυσχερή θέση, λόγω απώλειας πηδαλίου στη θαλάσσια περιοχή βόρεια βορειοδυτικά ν. Σίφνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικές εικόνες από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 15:34

Στοίχημα: Με Τουν και Σαν Λορέντζο (video)

Σούπερ Σάββατο έχουμε μπροστά μας, με σπουδαία ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη, τα οποία, όμως, ενδείκνυνται κυρίως για... τηλεθέαση, καθώς οι στοιχηματικές ευκαιρίες σήμερα προκύπτουν από λιγότερο "λαμπερά" παιχνίδια!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 15:29

Σύλληψη μη νόμιμων αλλοδαπών στην Πάρο

Την 29-09-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 33 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε παρτίδα πόκερ εξελίσσεται η ιστορία των συντάξεων, καθώς η είδηση που ήρθε από τη Νέα Υόρκη, όπου βρισκόταν χθες ο Πρωθυπουργός, ήταν ότι η κυβέρνηση προτίθεται να τα κάνει όλα: και να μην συμπεριλάβει τις περικοπές στο Προσχέδιο και να βάλει τις εξαγγελίες από τη ΔΕΘ και να μην «ερεθίσει» Ευρωπαίους και αγορές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 15:09

Το Facebook παραδέχεται ρήγμα ασφαλείας

Στην παραδοχή ότι ένα κενό ασφαλείας άφησε εκτεθειμένους 50 εκατ. λογαριασμούς αποκάλυψε η Facebook.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τουλάχιστον 384 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και εκατοντάδες άλλοι αγνοούνται μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το κεντρικό Σουλαβέζι της Ινδονησίας, σύμφωνα με την υπηρεσία διαχείρισης των καταστροφών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κλείνουν το προξενείο τους στη Βασόρα, κάνοντας λόγο για απειλές τις οποίες αποδίδουν στο Ιράν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos