Παροχή συνδρομής σε σκάφος στη Σέριφο

29 Σεπτεμβρίου 2018 15:53

Ενημερώθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Μήλου, Σύρου, Σίφνου και Σερίφου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ότι σκάφος, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βρισκόταν σε δυσχερή θέση, λόγω απώλειας πηδαλίου στη θαλάσσια περιοχή βόρεια βορειοδυτικά ν. Σίφνου.


Άμεσα προς παροχή συνδρομής απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, και το Ε/Π -Α/Κ σκάφος ΄΄ΜΟΣΧΟΥΛΑ΄΄ Ν. Σύρου 1258, ενώ δεσμεύτηκε και το Ε/Γ -Ο/Γ ΄΄ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ΄΄ Ν.Π. 11800 το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σέριφο προς Σίφνο.
Το Ε/Π -Α/Κ σκάφος ΄΄ΜΟΣΧΟΥΛΑ΄΄ εντόπισε το Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφος “ΤΣΙΚΙΤΑ” Ν.Π. 10980 και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στο λιμένα Σερίφου.

Από τη Λιμενική Αρχή Σερίφου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos