Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της λήξης της 24ωρης απεργίας της Π.Ν.Ο την Τρίτη 04/09/18, τα δρομολόγια των πλοίων της Blue Star Ferries θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ προκαλεί το ατύχημα που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ στη Νάξο όταν το αριστερό χέρι 17χρονης εγκλωβίστηκε στη μηχανή του κιμά κρεοπωλείου και σχεδόν το έλιωσε...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά στις 7,8 και 9 Δεκεμβρίου 2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως και 70% σε σχέση με πέρσι έχουν εκτοξευτεί οι τιμές στα ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσια τα ευρήματα στο Βρυόκαστρο και Βρυοκαστράκι της Κύθνου.
Ιδιαίτερα σημαντικά ήταν τα αποτελέσματα της συστηματικής ανασκαφής στην αρχαία πόλη της Κύθνου (σημερινό «Βρυόκαστρο»), που πραγματοποιήθηκε φέτος από 26/6 – 4/8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω άμεσης διακοπής της 48ώρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας σήμερα 04/09/2018, το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ αναμένεται να επανεκκινήσει τα δρομολόγια του ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εντάχθηκε η πράξη «Εγκατάσταση μονάδας αφαλάτωσης Μυκόνου» - όπως αυτή συντάχθηκε και προτάθηκε από τη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. - στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση πόρων», με συνολική χρηματοδότηση του έργου ύψους 1.612.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ένα μήνα περίπου θα βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων - Tη σορό παρέλαβαν άτομα από την πρεσβεία της Αυστραλίας αφού η μητέρα και η αδερφή της που βρίσκονται στην Ελλάδα δεν ήταν σε θέση να δουν νεκρή την Sinead - Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ώστε η σορός της να μεταφερθεί στην Αυστραλία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos