Οκτώβριος 2020 - Psts.gr

Η εθνική επέτειος του ΟΧΙ, γιορτάστηκε στην Πάρο διαφορετικά απ΄ότι τις προηγούμενες χρονιές. Οι συνθήκες της πανδημίας επέβαλαν την ματαίωση των μαθητικών παρελάσεων, ωστόσο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα θα ασχοληθoύμε με τον αγώνα Ούνιξ Καζάν-Μπανταλόνα για την 5η αγωνιστική του EuroCup. Οι Ισπανοί είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης σε αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς, αφού έχουν κάνει το 4 στα 4, ενώ και στην ACB τα πηγαίνουν περίφημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Το Αιγαίο βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη ανθρωπογενή αλλαγή της ιστορίας του. Ρεπορτάζ στα αιολικά πάρκα στο Αιγαίο από το κρατικό κανάλι της Γερμανίας - κατέγραψαν τη δυσαρέσκεια των κατοίκων σε Αμοργό, Λέβιθα και Κίναρο που εναντιώνονται στις ανεμογεννήτριες.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώνονται ογδόντα χρόνια από την έναρξη της ηρωικής αντίστασης του ελληνικού λαού, ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ηρωικό ΌΧΙ του Ιωάννη Μεταξά και οι θρυλικές ιαχές των Ελλήνων στρατιωτών στο μέτωπο της ελληνοαλβανικής μεθορίου, καθορίζουν την ιστορική μας μνήμη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η απόδοση μιας σειράς τιμών στον εκλιπόντα τέως Δήμαρχο Πάρου Χρήστο Βλαχογιάννη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα Τετάρτη (28/10) οι αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική του Champions League κεντρίζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Νωρίς, η Τσέλσι δοκιμάζεται στο Κράσνονταρ και στις 22:00, η Κλαμπ Μπριζ

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μετά τα κρούσματα του κορονοϊού στην παραγωγή του J2US, φαίνεται πως κρούσματα υπάρχουν και στο Big Brother.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πολίτες χωρίς μάσκες και με σημαίες στα χέρια, τα έβαλαν με τους αστυνομικούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 103

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos