Σάββατο, 27 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Τριήμερες εκδηλώσεις λατρευτικού και πολιτιστικού χαρακτήρα θα λάβουν χώρα στις Λεύκες με αφορμή την τίμηση της εορτής του Αγ. Πνεύματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου "Σκόπας ο Πάριος" όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή Γαλιό με ξενάγηση εκεί όπου βρίσκονταν το γερμανικό αεροδρόμιο την εποχή της Κατοχής, με τη σπηλιά που ήταν κρυμμένο το αντιαεροπορικό κανόνι και εκεί όπου υπήρχαν οι εγκαταστάσεις, που κρατούσαν και βασάνιζαν τον Ήρωα Νικόλαο Στέλλα. Παράλληλα θα γίνει ιστορική αναφορά στα γεγονότα εκείνων των ημερών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα είναι βέβαιο …

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία, πλησιάζουν στο φινάλε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία. Ρόμα και Σεβίλλη σκέφτονται το μεταξύ τους τελικό του Γιουρόπα, ωστόσο από τα ματς του εκάστοτε πρωταθλήματος, προέκυψαν επιλογές. «Ματιές» στην ιστορική Οσέρ, αλλά και στα πολλά γκολ στη Λειψία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με θετικό πρόσημο και μάλιστα σε μεγαλύτερα επίπεδα από αυτά του λιμανιού της Βαλένθιας, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση των μεγαλύτερων λιμανιών της Ευρώπης, διαμορφώθηκε η διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά το πρώτο τετράμηνο του 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την ώρα συνεδριάζει εκ νέου το υπουργικό συμβούλιο υπό τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο την πορεία προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ενώ χθες έλαβε χώρα η πρώτη συνεδρίαση των μελών της κυβέρνησης κατά την οποία δόθηκαν οι πρώτες κατευθυντήριες γραμμές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mία πρωτοφανής ιστορία παραβίασης προσωπικών δεδομένων αποκαλύπτεται στη μήνυση που κατέθεσε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατήγγειλε πως είδε το ποινικό του μητρώο να… δημοσιοποιείται στο Instagram από έναν γνωστό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτι περισσότερο από πλούσιο είναι το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου, με τελευταία αγωνιστική σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως αυτό της Bundesliga.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 27-05-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 25χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε συσκευή ενίσχυσης ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos