Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Τρεις χιλιάδες εξακόσια σώματα led, φωτίζουν πλέον το πιο εμβληματικό στάδιο του Αθλητισμού 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ειδική αναφορά στο έργο αποκατάστασης του Τατοΐου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής του τοποθέτησης στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε τοποθέτησή του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από το πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης» κι έδωσε τη μεγάλη «είδηση» περί επίσημου αιτήματος χρηματοδότησης του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το βλέμμα στραμμένο στη χαλάρωση του αυστηρού lockdown συνεδριάζει την Τετάρτη, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων προκειμένου να συζητήσει την πρόταση της κυβέρνησης για νέα χαλάρωση των μέτρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Αγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε τι θα συμβεί την Τρίτη 30 Μαρτίου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μετά από καθυστερήσεις πολλών ετών, το μεγαλύτερο δημόσιο έργο που θα γίνει στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια, επιτέλους ξεκινά: Η Αττικό Μετρό Α.Ε. και η ανάδοχος εταιρεία ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. υπέγραψαν τη σύμβαση για την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδικτυακή σύσκεψη του επιτρόπου εσωτερικής αγοράς Τιερί Μπρετόν με ευρωπαϊκές φαρμακευτικές εταιρείες, που μπορούν να συμβάλλουν στη διαδικασία συμπαραγωγής εμβολίων, τα οποία έχουν εγκριθεί από τον ΕΜΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοιρασμένες είναι οι εντυπώσεις του κόσμου αναφορικά με τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την πανδημία του κορονοϊού σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ.

 

Παράλληλα οι πολίτες είναι προβληματισμένοι από τις μεταλλάξεις του κορονοϊου, ενώ οι περισσότεροι θεωρούν πως η έκρηξη των κρουσμάτων οφείλεται στην χαλάρωση του κόσμου απέναντι στα μέτρα.

Συντριπτικό είναι το ποσοστό αυτών που θέλουν να εμβολιαστούν και μάλιστα το αμέσως επόμενο διάστημα. Στο ερώτημα της δημοσκόπησης της Pulse για το τι πρέπει να γίνει για την αντιμετώπισης της πανδημίας το μεγαλύτερο ποσοστό ζητά άμεσο άνοιγμα ενώ ζητούν να ανοίξει πρώτο το λιανεμπόριο.

Στο πολιτικό σκέλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός ενώ η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου βρίσκεται στο 12%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός με δύο «πρόσωπα»: Επιστρέφει ο χειμώνας, καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο - Για κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων, προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, αναφέρθηκε στις αλλεργίες και το εμβόλιο του κορονοϊού, αλλά και τα περιστατικά με τις θρομβώσεις του σκευάσματος της AstraZeneca.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos