Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, επιστρέφοντας σε πρακτικές που θυμίζουν τις χειρότερες μέρες της διακυβέρνησής τους, ακολουθούν ένα δρόμο επικίνδυνο για τη Δημοκρατία», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στον real απαντώντας για την κόντρα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις διώξεις Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 38, 33, 10, 9, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 14.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά μετεωρολογικά μοντέλα, η χώρα μας πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με σφοδρό κύμα χιονιά τις επόμενες μέρες ο οποίος θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 5 ημερών με εξάρσεις και υφέσεις ως προς τα φαινόμενα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες επιτυχίες των νεαρών Ελλήνων χιονοδρόμων, στην Σλοβενία,  όπου ξεκινάει αύριο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δεν είναι αρκετή τελικά μια 4η δόση του εμβολίου των Pfizer-BioNTech κατά του κορονοϊού για να αναχαιτίσει τη διασπορά της μετάλλαξης Όμικρον, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία κλινικής μελέτης στο Ισραήλ τα οποία δημοσιοποιήθηκαν τη Δευτέρα, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα «στραβά μάτια» κάνουν Τούρκοι στρατοχωροφύλακες σε μια ομάδα παράτυπων μεταναστών που -όπως έχει καταγράψει κάμερα και αποκάλυψε το ΟΡΕΝ- κινούνται παράλληλα με το ποτάμι, ψάχνοντας πέρασμα για τα ελληνικά σύνορα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κοινότητα Νάουσας με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Παντελή Μπαφίτη συνεργάστηκε με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και προχώρησαν σε αντικατάσταση της σκεπής του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται το Ιατρείο Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όποιος έχει γνωρίσει την καλοκαιρινή Πάρο, δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από το ίδιο νησί καθώς απεικονίζουν μια ακραία Γεναριάτικη εικόνα στον αντίποδα της καλοκαιρινής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 20:36

Κορωνοϊός: Nocebo όπως placebo

Τουλάχιστον τα δύο τρίτα των κοινών παρενεργειών που νιώθουν όσοι εμβολιάζονται κατά της Covid-19, μπορούν εν πολλοίς να εξηγηθούν από το αντίστροφο φαινόμενο του «πλασίμπο» και όχι από το ίδιο το εμβόλιο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άμεση ενεργοποίηση της Δικαστικής Επιτροπής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ζήτησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης από το ΔΣ της ΕΓΟ, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, κατόπιν πρόσκλησής του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos