Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Προχωρούν οι τεχνικές εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Λιαροκόπι της Παροικίας, ένα έργο το οποίο αναμένεται να επιλύσει τα χρονίζοντα προβλήματα που παρατηρούνταν στην υδροδότηση και εν πολλοίς οφείλονταν στο παλαιό, προβληματικό δίκτυο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) δρομολογεί να «τρέξουν» συνολικά έξι προγράμματα μέχρι τα Χριστούγεννα που θα απευθύνονται συνολικά σε 53.220 ανέργους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την ανάλυση των επιμέρους κατηγοριών συνταξιούχων προκύπτουν μονές, διπλές ή και τριπλές αυξήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επικέντρωση στην κατανόηση των «σημείων πόνου» που έχουν οι ασθενείς με ρευματικά νοσήματα, η συρρίκνωση του ιατρικού εργατικού δυναμικού, οι μεγάλοι χρόνοι αναμονής για ραντεβού ή η έλλειψη κατανόησης των ρευματικών παθήσεων μεταξύ των κυβερνητικών υπευθύνων λήψης αποφάσεων, είναι το φετινό μήνυμα της EULARκαι της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α)με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας-12 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 10-10-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Πάρου, 47χρονος ημεδαπός ο οποίος στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου ατυχήματος διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μοτοσικλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού στη ΔΕΗ(ΤΣΠ) Αμοργού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά 31 κατηγορίες προϊόντων και 51 προϊόντα, περιλαμβάνονται στην τελική λίστα που διαμόρφωσαν τα υπηρεσιακά στελέχη και η ηγεσία του υπ. Ανάπτυξης για το “καλάθι του νοικοκυριού”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης διέγραψε τη σύζυγο του 53χρονου που βίαζε και εξέδιξε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έγκριση του 1ου πίνακα Οριστικών αποτελεσμάτων, που αφορά σε 28.119 εγκεκριμένες αιτήσεις στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα κρούσματα κορωνοϊού για την τελευταία και συγκεκριμένα, από 3 Οκτωβρίου ως τις 9 του μήνα. Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι μολύνσεις είναι 51.184.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos