Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Άλλη μια μέρα που το Μουντιάλ 2022 πρωταγωνιστεί στα προγνωστικα ποδοσφαιρο είναι η σημερινή. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πρόταση με αξία από τη σπουδαία αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μεξικό. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 25-11-2022 το απόγευμα συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος της αστυνομικής δράστης ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε στο σπηλαιώδες Καθολικό της Ιεράς Μονής Χοζοβιωτίσσης Αμοργού, η μεγάλη θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 23 παιχνίδια συνολικά έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δυο ομάδες. Η Αργεντινή μετράει 15 νίκες από τις οποίες οι επτά σημειώθηκαν σε φιλικό επίπεδο. Επίσης οι ισοπαλίες είναι έξι στον αριθμό ενώ το Μεξικό επικράτησε σε δυο αγώνες μια σε φιλικό και η δεύτερη στο Copa America του 2004.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Nέο επίδομα τροφίμων που θα βοηθήσει τις ευάλωτες οικογένειες για αγορές στα σούπερ μάρκετ αλλά και φούρνους, μίνι μάρκετ και κρεοπωλεία, ετοιμάζει η κυβέρνηση για τις αρχές του 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες κατηγορίες προϊόντων, που αφορούν στους καταναλωτές με σακχαρώδη διαβήτη, προστίθενται στο «καλάθι του νοικοκυριού» από την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστέλλεται για ακόμη δύο χρόνια η εφαρμογή του φόρου υπεραξίας 15% στις μεταβιβάσεις ακινήτων, όπως και η επιβολή ΦΠΑ στα ακίνητα, ενώ θα συνεχίσει να ισχύει το καθεστώς για μειωμένους και υπερμειωμένους συντελεστές ΦΠΑ σε ορισμένα αγαθά και υπηρεσίες, όπως γυμναστήρια, τουριστικό πακέτο, εισιτήρια θεάτρου κ.λπ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος των Μικροθηβών, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε “συγκρούστηκε” με αγριογούρουνο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου σκοτώθηκε επί τόπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην έκδοση Navtex για την επέκταση των σεισμικών ερευνών προκειμένου να εντοπιστούν κοιτάσματα υδρογονανθράκων νοτια της Κρήτης προχώρησε το Πολεμικό Ναυτικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos