Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Σε μια μεγάλη αγκαλιά Χριστουγεννιάτικης θαλπωρής και ζεστασιάς μετατράπηκε η παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου στην Αλυκή, το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου στις Λεύκες, εκδήλωση για τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την εντυπωσιακή συμμετοχή πλήθους κόσμου κάθε ηλικίας, μεγάλων αλλά και μικρών παιδιών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, η εναρκτήρια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Πάρου, στην πρωτεύουσά της, την Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στις Σέρρες για τον χαμό του 12χρονου μαθητή μετά την έκρηξη στο 9ο Δημοτικό σχολείο το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι καταγγελίες του διευθυντή του σχολείου, το ιατρικό ανακοινωθέν και η εισαγγελική παρέμβαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο σύστημα που έρχεται από την Ιταλία αναμένεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού το προσεχές Σαββατοκύριακο, καθώς η εβδομάδα θα κυλήσει με σχετικά καλές συνθήκες, πλην κάποιων τοπικών φαινομένων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και σχεδόν απόλυτη κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα κατέγραψε η RASS σε πανελλαδική δημοσκόπηση για το ACTION 24, στο διάστημα από 28 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξαγγελία εφάπαξ ενίσχυσης των υπαλλήλων της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού με 600 ευρώ τον Δεκέμβριο προχώρησε ο πρωθυπουργός από την Τρίπολη, όπου πραγματοποίησε ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tο «πράσινο φως» για την αποδέσμευση της τελευταίας δόσης από τα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, ύψους 644 εκατ. ευρώ, άναψε και επισήμως το Eurogroup, καθώς οι 19 υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης (σ.σ. η Κροατία θα γίνει το 20ό μέλος την 1η Ιανουαρίου 2023) υιοθέτησαν την εισήγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έπειτα από την πρώτη έκθεση της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία μετά την έξοδο από την ενισχυμένη μεταμνημονιακή εποπτεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 17:30

Μουντιάλ – Τα καλύτερα έρχονται

Το πραγματικό παγκόσμιο κύπελο μόλις ξεκίνησε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύσκεψη με φορείς του Τουρισμού της Πελοποννήσου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos