Σάββατο, 14 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Προβληματική παρέμενε η κατάσταση του οδοστρώματος μέχρι πρόσφατα, στο δρόμο από τη διασταύρωση των Λευκών στην περιοχή της Αγ. Φωτεινής μέχρι εκεί που στρίβει κανείς προς Πυργάκι στο δρόμο προς Νάουσα, εξαιτίας τεχνικών εργασιών αλλαγής του δικτύου υδροδότησης που προηγήθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην διεθνή τουριστική έκθεση Πολυτελείας και Β2Β Arabian Travel Market (ATM) 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Dubai, από τις 09 έως 12 Μαΐου βρέθηκε αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού της "Κ2" Α.Ε., στο πλαίσιο της ευρύτερης στόχευσης για την προώθηση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου σε νέες αγορές, εν προκειμένω για την επίτευξη περισσότερου ποιοτικού τουρισμού από τη Μέση Ανατολή τα επόμενα χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρης και ΑΕΚ κοντράρονται με φόντο την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενώ στην Αγγλία, η Τσέλσι θέλει να «σοκάρει» τη Λίβερπουλ και να κατακτήσει το Κύπελλο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με αφορμή την πρόοδο του αιτήματος για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Πίσω Λιβάδι Πάρος – Χώρα Νάξου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο πριν το τέλος σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το κουπόνι του Σαββάτου (14/05) δίνει αρκετές ευκαιρίες για στοίχημα με τους αγώνες του.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από την 1η Ιουλίου αναστέλλεται η ρήτρα αναπροσαρμογής, δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας το πρωί στην εκπομπή ΕΡΤ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, επισημαίνοντας ότι με την κατάργησή της ρήτρας θα υπάρξουν μειώσεις στα τιμολόγια ρεύματος της τάξεως από 60-80%, αλλά και στα αγροτικά τιμολόγια που θα φτάνουν το 90%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Apple κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει στο iPhone ή σε οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη συσκευή να παίζει το ρόλο του αλκοτέστ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το 40% εξ αυτών είναι ανήλικοι - Στα οκτώ εκατομμύρια ανέρχονται οι εσωτερικά εκτοπισμένοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτιμούν ότι αυτή θα είναι η πρώτη πόλη που θα μπορούσε να ενταχθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία - Η Μόσχα πιθανόν να παραποιήσει τα αποτελέσματα ενδεχόμενου δημοψηφίσματος «υπέρ» της ένταξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos