Πάρος: Εργασίες τσιμεντόστρωσης - Προσοχή στη διέλευση οχημάτων

14 Μαϊος 2022 12:56

Προβληματική παρέμενε η κατάσταση του οδοστρώματος μέχρι πρόσφατα, στο δρόμο από τη διασταύρωση των Λευκών στην περιοχή της Αγ. Φωτεινής μέχρι εκεί που στρίβει κανείς προς Πυργάκι στο δρόμο προς Νάουσα, εξαιτίας τεχνικών εργασιών αλλαγής του δικτύου υδροδότησης που προηγήθηκαν.

Αυτή την περίοδο ωστόσο, η ομαλή κατάσταση στο οδόστρωμα αποκαθίσταται χάρη σε τεχνικές εργασίες τσιμεντόστρωσης που πραγματοποιούνται.

Μέχρι οι εργασίες αποκατάστασης να ολοκληρωθούν, χρειάζεται η προσοχή των οδηγών των διερχόμενων οχημάτων που θα πρέπει να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Υπενθυμίζεται ότι τα προβλήματα στο οδόστρωμα προκλήθηκαν λόγω του ότι στην περιοχή υλοποιήθηκαν εκτεταμένα έργα αλλαγής του δικτύου υδροδότησης με γνώμονα τα 3 Π (Ποιότητα – Πίεση – Παροχή) στο νερό. Τα έργα αυτά, αναμένεται να βελτιώσουν την υδροδότηση και να επιλύσουν χρονίζοντα προβλήματα τα οποία οφείλονταν στο προηγούμενο ανεπαρκές δίκτυο.

erga odiko 02

erga odiko 03

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos