Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνεχίζουν ισόβαθμοι στην κορυφή και απομένουν πέντε εκατέρωθεν «τελικοί», ενώ στις 30 του μηνός οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τους «κιτρινόμαυρους» στο μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό και με την παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε μεγάλο γλέντι, την Κυριακή το πρωί στον Κυνίδαρο Νάξου, που γιόρτασε με όλες τις τιμές τον προστάτη άγιό του, Γεώργιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ένα εντυπωσιακό και παραδοσιακό σκηνικό γιορτάστηκε την Κυριακή 23 Απριλίου, με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ο πολιούχος Άγιος του Κουφονησίου, Γεώργιος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η πρώτη ομάδα Ελλήνων πολιτών, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι δύο τραυματίες, αποχώρησε από το Σουδάν, με τη βοήθεια της Γαλλίας.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στην έρευνα που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής η ΝΔ διευρύνει το προβάδισμά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ με διψήφιο ποσοστό.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με νίκη (1-3) της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού έληξε ο αγώνας στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League που έληξε 1-2 για τους «πράσινους».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 00:02

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 3,4 εκατ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2587 είναι οι εξής: 6, 20, 35, 39, 40 και Τζόκερ το 6.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δονούσα, τη Σχοινούσα, την Ηρακλειά  & το Κουφονήσι επισκέφθηκε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Απριλίου ο κ. Φόρτωμας μετέβη στη Δονούσα, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Ιατρικής υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Νάξου, Βασίλη Ραπτάκη και συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Πράσινο, τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χρήστο Σιγάλα και κατοίκους του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτή τη φορά με την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πάρου Μαρία Ελένη Καλακώνα, που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία U18 και την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη των ILCA 4 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos