Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Ο νεοσυσταθείς Σύλλογος «Φίλων Ι.Μ. Παναγίας Μοναχής – Αγ. Φανουρίου Μάρπησσας Πάρου» καλεί σε χορηγία οικονομικής συμβολής για τον ειδικό σκοπό της αναστήλωσης και διάσωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μοναχής και Αγίου Φανουρίου, η οποία είναι ένα από τα τρία παλαιότερα μοναστήρια του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ σήμερα είναι οι 27, 28, 37, 40, 42 και τζόκερ ο αριθμός 16.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΠΑΟΚ πάλι δεν νίκησε στην Τούμπά, αλλά στο φινάλε... έσωσε την παρτίδα με την Βικτόρια Πλζεν ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 93' και μένει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης με τον πρώτο βαθμό στη League Phase.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Τσέλσι, παίζοντας με εννέα αναπληρωματικούς, σμπαράλιασε στο ΟΑΚΑ με 4-1 τον Παναθηναϊκό των πέντε αλλαγών, πετυχαίνοντας τρία γκολ από το 49' έως το 59' - Ο Πελίστρι στο 69' το γκολ της... τιμής του Τριφυλλιού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά από ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Πάρου, στις 17.40 της Τετάρτης 23-10-2024, για ιστιοπλοϊκό σκάφος με 10 επιβαίνοντες σε κίνδυνο, λόγω εισροής υδάτων, το Διασωστικό CHIARA με 5μελές πλήρωμα έσπευσε στην περιοχή, δυτικά της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη για θεσμικά ζητήματα αναμένεται να έχει αύριο η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, σε μια ύστατη προσπάθεια, να βρεθεί λύση από τη συνεχιζόμενη απεργία των ναυτικών στα πλοία της ακτοπλοϊας για δεύτερο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρωθυπουργός έχει προβάδισμα 23 μονάδων στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός - Σε ποσοστά ευρωεκλογών η ΝΔ - Πτώση για όλα τα κόμματα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας - Κάτω και το ΚΚΕ - Εισιτήριο για τη Βουλή δίνει στη Νέα Αριστερά ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 20:35

Λ.Σ Πάρου: Σύγχρονοι σκλάβοι;

Η κατάσταση που επικρατεί στους εργαζόμενους της πολεοδομίας είναι γνωστή και χρονίζει : Απληρωσιά και καθυστερήσεις στις αμοιβές, την ώρα που το προσωπικό δουλεύει, και «τρέχουν» κανονικά ασφαλιστικές εισφορές και φόροι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναμένονται ωστόσο τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων του Τζορτζ Μπάλντοκ, που θα ρίξουν «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρόταση – απόφαση της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για κατάργηση της αλλαγής ώρας, δεν έχει αποκτήσει νομική ισχύ, διότι δεν οριστικοποιήθηκε από το Συμβούλιο της ΕΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos