Πάρος, Σύλλογος «Φίλων Ι.Μ. Παναγίας Μοναχής – Αγ. Φανουρίου Μάρπησσας: Χορηγία για την αναστήλωση και διάσωση της Μονής

24 Οκτωβρίου 2024 22:10

Ο νεοσυσταθείς Σύλλογος «Φίλων Ι.Μ. Παναγίας Μοναχής – Αγ. Φανουρίου Μάρπησσας Πάρου» καλεί σε χορηγία οικονομικής συμβολής για τον ειδικό σκοπό της αναστήλωσης και διάσωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μοναχής και Αγίου Φανουρίου, η οποία είναι ένα από τα τρία παλαιότερα μοναστήρια του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναγράφονται τα εξής:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ένα όνειρο αρκετών κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο, έγινε πραγματικότητα με τη δημιουργία του Συλλόγου " Φίλων Ι.Μ. Παναγίας Μοναχής – Αγίου Φανουρίου" Μάρπησσας Πάρου.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Φίλων Ιεράς Μονής Παναγίας Μοναχής και Αγίου Φανουρίου σας αποστέλλει ως συνημμένο το έγγραφο μας, με θέμα τη χορηγία ειδικού σκοπου για την αναστήλωση της Ιεράς Μονής
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τον κάθε ένα και κάθε μια ξεχωριστά και σύμφωνα με τις δυνατότητες του, όπως συμβάλλει οικονομικά για το έργο αυτό.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά!

Με εκτίμηση,
Η πρόεδρος του συλλόγου Τριβυζά Μαρία

marpissa panagia monaxi22

marpissa panagia monaxi101

marpissa panagia monaxi102

marpissa panagia monaxi103

marpissa panagia monaxi104

marpissa panagia monaxi105

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos