Χρηστιάννα Πάπιτση & Αργύρης Μενδρινός στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

16 Απριλίου 2014 16:06
9689 φορές

Ο Αργύρης Μενδρινός από την Αμοργό, θα δώσει την μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο, Γιώργου Χατζημάρκου.

«Η συμμετοχή μου στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, με το συνδυασμό Μπροστά το Νότιο Αιγαίο εκφράζει την αγάπη μου για την Αμοργό και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων αλλά και την επιθυμία μου να συνεισφέρω με προσωπική εργασία και φρέσκιες ιδέες. Στόχος μου είναι η ανάδειξη των προβλημάτων των νησιών αλλά και η προβολή της ομορφιάς, της ιστορίας και του πολιτισμού τους με σκοπό την ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού», δηλώνει ο Αργύρης Μενδρινός.

Γεννημένος στην Αθήνα στις 23 Δεκεμβρίου του 1985, αποτελεί το 2ο παιδί της τρίτεκνης οικογένειας του Μιχάλη και της Βάσως Μενδρινού. Κατάγεται από τον Ποταμό Αιγιάλης Αμοργού, όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Κερατσινίου. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως εύζωνας της προεδρικής φρουράς. Έκτοτε εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο των κατασκευών.


Η Χρηστιάννα Πάπιτση Υποψήφια στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

«Αποφάσισα να συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου για να βοηθήσω τον τόπο μου να αλλάξει σελίδα. Η Σύρος μας, χρειάζεται νέους ανθρώπους με όραμα,όρεξη για δουλειά,σωστό προγραμματισμό,πρωτοβουλίες και δράση.Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και τις ικανότητές μου.»

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Χρηστιάννα Πάπιτση γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στη Σύρο. Είναι παντρεμένη με τον Ιωσήφ Σαργολόγο. Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Βιομηχανικής Πληροφορικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι) Πειραιά με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Φοιτά από τον Οκτώβριο του 2013 στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Εργάστηκε στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε νησιά των Κυκλάδων για έξι χρόνια σαν αναπληρώτρια καθώς και σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.
Ασχολείται με δράσεις για τον τουρισμό και είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos