×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 - Psts.gr

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα, σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου, το τριήμερο 1ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων της Πάρου, αφιερωμένο στον "Άρτο της Πάρου, τον επιούσιο" καθώς σήμερα από νωρίς το

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί σύνεδροι της δικής μας της ΝΕΑΣ Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 04-07-2013 το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι, την 03/04-07-2013 νυχτερινές ώρες στη Μύκονο, άγνωστος δράστης παραβίασε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Ελευθερία Φτακλάκη, δέχθηκε στο γραφείο της χθες το πρωί, ομάδα τεσσάρων Τούρκων δημοσιογράφων και τηλεοπτικών παραγωγών,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 24 Ιουλίου 2013, η πλατεία σχεδόν μια ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης γέμισε ασφυκτικά και το θέαμα που παρουσίασαν τα παιδιά, ικανοποίησε τους πάντες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τα παραπάνω λόγια ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, εκφράστηκε χτες σε τηλεοπτική εκπομπή για τον 18χρονο Γιάννη Αντετοκούνμπο, που επιλέχτηκε για το ΝΒΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες της 4ης Επιτροπής Επιλογής Πράξεων και της Επιτροπής Παρακολούθησης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με σημερινό Δελτίο Τύπου από το Γραφείο Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου γίνεται γνωστό ότι η ΠΝΑ έχει αποστείλει «στους ΟΤΑ, τα επιμελητήρια και τους παραγωγικούς εταίρους της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να μας γνωρίσουν τις δικές τους θέσεις επί της αναθεώρησης, το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση είχε τη Τρίτη 3 Ιουλίου στα γραφεία της διεύθυνσης τουρισμού η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Ελ. Φτακλάκη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης, εκπροσώπους των ταγμάτων των Ιωαννιτών Ιπποτών της Μάλτας και Αυστρίας, υποδέχτηκε στο Περιφερειακό Μέγαρο ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos