×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας Πάρου η ετήσια εορτή των Νεανικών Συντροφιών

04 Ιουλίου 2013 13:55

Στις 24 Ιουλίου 2013, η πλατεία σχεδόν μια ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης γέμισε ασφυκτικά και το θέαμα που παρουσίασαν τα παιδιά, ικανοποίησε τους πάντες.

Αρχικά η σχολή της Βυζαντινής Μουσικής παρουσίασε τρεις επίκαιρους ύμνους και αμέσως μετά παρουσιάστηκε το δρώμενο «Βουνίσιοι & Θαλασσινοί» από τα παιδιά του Νεανικού Κέντρου και την ορχήστρα του Ν.Κέντρου. Στο τέλος της εκδήλωσης ο επίσημος προσκεκλημένος της Ενορίας της Ζ.Πηγής, παγκόσμιος πρωταθλητής της Πυγμαχίας κ.Μιχάλης Ζαμπίδης βραβεύθηκε από τον Μητροπολίτη Παροναξίας κ.Καλλίνικο με την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ι.Μ.Παροναξίας, με τον Σταυρό της Εκατονταπυλιανής.
{vsig}zabidis-kallinikos{/vsig}

Ως υπεύθυνος της όλης διοργάνωσης θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του Νεανικού Κέντρου που έδωσαν τα πάντα και με πολύ κέφι παρουσίασαν μια εξαιρετική παράσταση. Επίσης τους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν και αυτοί ενεργά στην παράσταση. Τους Κατηχητές και τους Συνεργάτες μου καθώς και Τους Χορηγούς μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Μουσικοχορευτικό συγκρότημα της Νάουσας Πάρου στην Υ.Ρούσσου, Α.Μπισκεντζή, Ε. Ρούσσου και Μ.Παρούση.

Εύχομαι η Παναγία να φωτίζει και να βοηθά όλους αυτούς που βοηθούν και συνεργάζονται με την Εκκλησία για το καλό των Νέων μας.

π.Εμμανουήλ Φωκιανός

Εφημ.Ι.Ν.Ζωοδόχου Πηγής

Παροικίας Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos