Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Την Μ.Τρίτη 26/04/16 πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πάρο ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Την 26-04-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 54χρονος ημεδαπός και ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί ο 54χρονος απασχολούσε σε οικοδομικές εργασίες τον 26χρονο, ο οποίος παρέμενε και εργαζόταν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του αλλοδαπού κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητοί μου αδελφοί και αδελφές,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την διάρκεια αυτών των ημερών, η αγορά τροφίμων ελέγχεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ακολουθώντας την ανάγκη του καταναλωτή για καλή και ασφαλή ποιότητα και ανάλογα καλές τιμές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γνωστή διαδικτυακή εταιρεία TRIVAGO (web site: www.trivago.gr) βάσει έρευνας που πραγματοποίησε, παρουσιάζει τη λίστα με τα νησιά της Ευρώπης που διαθέτουν τα καλύτερα ξενοδοχεία, βάσει της γνώμης των χρηστών της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρωματικά των προγραμματισμένων ελέγχων για την προστασία του αγοραστικού κοινού σας ενημερώνομε για τα κάτωθι
Επειδή οι γονείς παίζουν σημαντικό ρόλο στην αγορά ενός παιχνιδιού θα πρέπει να έχουν κατά νου τις παρακάτω Συμβουλές σχετικά με την ασφάλεια των παιχνιδιών και την εξασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας για τα παιδιά .
Κατά την επιλογή ενός παιχνιδιού:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πολίτες και ιδίως οι γονείς δεν πρέπει να ξεχνούν ότι οι κροτίδες και τα βεγγαλικά δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τροχαίο ατύχημα είχαμε σήμερα, Μ.Τετάρτη 27/04/16, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στον περιφερειακό Παροικίας στην περιοχή που εδρεύει γνωστή μεταφορική εταιρεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΚΤΕΛ Πάρου προκειμένου να εξυπηρετήσει επισκέπτες αλλά και παριανούς οι οποίοι θα ήθελαν να συμμετέχουν στην Περιφορά των Επιταφίων και στις αναπαραστάσεις στα χωριά της Πάρου δρομολογεί έκτακτο δρομολόγιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από αύριο, 27 Απριλίου 2016, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες καθώς και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos