Η Σίφνος στην 3η θέση των κορυφαίων νησιών της Ευρώπης με τα καλύτερα ξενοδοχεία!!!

27 Απριλίου 2016 17:45

Η γνωστή διαδικτυακή εταιρεία TRIVAGO (web site: www.trivago.gr) βάσει έρευνας που πραγματοποίησε, παρουσιάζει τη λίστα με τα νησιά της Ευρώπης που διαθέτουν τα καλύτερα ξενοδοχεία, βάσει της γνώμης των χρηστών της.


Σε αυτήν η Σίφνος καταλαμβάνει την 3η θέση στην Ευρώπη!!! Την πρώτη θέση φαίνεται να καταλαμβάνει το νησί Isle of Arran του Ηνωμένου Βασιλείου, αποτελώντας τον ένα από τους δύο προορισμούς της δεκάδας που δεν είναι ελληνικοί. Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι 10 κορυφαίοι προορισμοί της κατάταξης, ενώ συνολικά στα 50 κορυφαία ευρωπαϊκά νησιά τα 31 είναι ελληνικά.

Σχετικά με το Reputation Ranking Index: Το trivago Reputation Ranking συγκεντρώνει τους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως βάσει της φήμης τους, βασιζόμενο σε περισσότερες από 200 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των κριτικών από τα booking sites που συνδέονται με την trivago. Στη συγκεκριμένη έρευνα, η κατάταξη αντιπροσωπεύει το μέσο όρο αξιολόγησης των καλύτερων ξενοδοχείων ανά τα ευρωπαϊκά νησιά. Για την κατάρτιση των αποτελεσμάτων λήφθηκαν υπόψη όλα τα νησιά με τουλάχιστον 30 ξενοδοχεία, με το λιγότερο 20 κριτικές το καθένα.
Ο Δήμαρχος Σίφνου &
Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos