Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 17-08-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α./Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, 57χρονος ημεδαπός γιατί μετέφερε παράνομα, με επιβατικό αυτοκίνητο τουρίστες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 20:11

Συνεδρίαση Δ.Σ της ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού, που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης προγραμμάτισε και πραγματοποίησε εκτεταμένους τροχονομικούς ελέγχους, από τις 12 έως και τις 15 Αυγούστου, σε όλη την επικράτεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 18η Αυγούστου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 24η Αυγούστου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την έκθεση ζωγραφικής των εικαστικών Μαρίας Γιάκα-Καλουδά και Νίκου Αλιπράντη φιλοξενεί η αίθουσα Αγροτολέσχης Μάρπησσας στην Πάρο από 13-21 Αυγούστου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειδική Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού, απέστειλε σήμερα στους εννέα υποψηφίους το ατομικό δελτίο συμμετοχής στη δημοπρασία, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, Καλλιθέα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μαύρη λίστα των λαθών και των παραλείψεων στη δήλωση ακινήτων Ε9 που αυξάνουν τον φόρο. Οι προθεσμίες και οι διαδικασίες για τη διόρθωση. Οι φετινές ανατροπές και ο τελικός λογαριασμός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σκάφος OSIRIS-REx θα ταξιδέψει έως τον κοντινό στη Γη αστεροειδή Μπενού, θα τον μελετήσει αρχικά εξ αποστάσεως και στη συνέχεια, με τον ρομποτικό βραχίονά του, θα συλλέξει δείγματα βάρους 60 γραμμαρίων έως δύο κιλών

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos