Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Δεν ήταν ένα συνηθισμένο Σαββατόβραδο! Ήταν η hot βραδιά κορύφωσης της κίνησης του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος και η κοσμοπολίτικη Νάουσα πλημμύρισε από κόσμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τη δική τους σημειολογία έχουν οι αλλαγές στο νέο υπουργικό σχήμα του Ταγίπ Ερντογάν που ορκίστηκε πρόεδρος για τρίτη φορά.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πλανήτης είναι ο τόπος που μας φιλοξενεί και ακόμη και αν η πορεία μας σε αυτόν είναι αναλώσιμη, οφείλουμε να τον προφυλάσσουμε με τις κατάλληλες ενέργειες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πλανήτης εκπέμπει SOS. Η ένταξη φιλικών προς το περιβάλλον διαχειριστικών πρακτικών, οφείλει να γίνει από όλους μας μονόδρομος στην προσπάθεια να διασώσουμε την συνέχιση της ζωής σε κάθε μορφή της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανετη πλειοψηφία με περισσότερες από 160 έδρες για τη Νέα Δημοκρατία, υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το ψυχολογικό όριο του 20% και επτακομματική Βουλή με είσοδο Πλεύσης Ελευθερίας και Νίκης, δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis και του Mega.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητα της Μαριτάνας Αλακιώτου Ανθοπούλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” Ν.N. 67, 87χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη δύο μήνες προθεσμία έχουν όσοι οφειλέτες πληρούν τους όρους ένταξης στις ρυθμίσεις οφειλών να το πράξουν εκμεταλλευόμενοι το ευνοϊκό πλαίσιο που έχει θεσπιστεί και αφορά αποκλειστικά όσους έχασαν τις παλαιές ρυθμίσεις των 72 και 120 δόσεων, εντός της περιόδου που διήρκησε η οικονομική κρίση, αλλά και αυτούς που ενώ κράτησαν για το ίδιο χρονικό διάστημα ζωντανές τις ρυθμίσεις, εντούτοις δημιούργησαν νέα χρέη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 02 και 03-06-2023 συνελήφθησαν στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 32 ετών, καθώς και 31χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκαν δύο συσκευές ενίσχυσης ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 02-06-2023 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 43χρονος ημεδαπός, γιατί επέδειξε άδεια ικανότητας οδήγησης άλλου προσώπου δηλώνοντας ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos