Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Η BLUE STAR FERRIES, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζει τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-08-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 47χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων συγχαίρει όσους πέτυχαν το στόχο τους στις φετινές Πανελλήνιες, εμψυχώσει όσους απέτυχαν και καλωσορίζει τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αντεπίθεση περνά η Νέα Δημοκρατία, που κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για προπαγανδιστική τακτική και κάνει όχημα τη δράση «Κανένας στο περιθώριο», για να εντείνει τις πιέσεις της στην κυβέρνηση με αιχμή τη δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών και φόντο τα πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιστορικό χαμηλό των καπνιστών καταγράφεται στην Ελλάδα, ενώ αντίθετα έχουν αυξηθεί πολύ... αυτοί που αποφάσισαν να κόψουν το κάπνισμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αμερικανική Intel, διάσημη για τους πανταχού παρόντες επεξεργαστές της, παρουσίασε μια νέα συσκευή εικονικής πραγματικότητας, με την ονομασία Project Alloy.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δραματική έκκληση απηύθυνε ο δήμαρχος της πόλης Αματρίτσε, Σέρτζιο Πιρότσι, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, τονίζοντας πως η κατάσταση είναι δραματική και πως τα 3/4 της πόλης του έχουν καταστραφεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα της κυριακάτικης έκδοσης της «Die Welt», σύμφωνα με το οποίο η επιτροπή επιτήρησης των υπηρεσιών πληροφοριών της γερμανικής βουλής έχει συντάξει σχετική έκθεση στην οποία αναφέρεται ότι συνολικά εντός της Γερμανίας η τουρκική MIT έχει αναπτύξει 800 αξιωματούχους της και έχει περισσότερους από 6.000 πληροφοριοδότες!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos