Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν «φιξάκια» κοκαΐνης και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον 1ο Βελέντζειο Αγώνα Δρόμου στον Κώστο βρέθηκαν έξι μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, το Σάββατο 27-8-2016, φροντίζοντας για την ασφάλεια των αθλητών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την Μουσική Ομάδα «Rigas en Sample» Τρίτη 30 Αυγούστου 21:00

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο Την 26-08-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 44χρονος ημεδαπός γιατί ύστερα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε γλάστρα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,5 μέτρων. Το δενδρύλλιο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοτ-το που οδηγούσε 30χρονη υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου με συνεπιβάτιδα 39χρονη υπήκοο Μεξικού, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της οδηγού και το σοβαρό της συνεπιβάτιδας, η οποία διακομίστηκε στο Κ.Υ. Μυκόνου, όπου κατέληξε. Η οδηγός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 25-08-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 43χρνη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και επιπρόσθετα αναπαρήγαγε μουσική και είχε αναπτύξει ομπρέλες, ξαπλώστρες καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 25-08-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 69χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κακομεταχείριση ζώου συντροφιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos