Κυριακή, 07 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Μετά από ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Πάρου, έρευνα για ηλικιωμένη κολυμβήτρια αγνοούμενη, από τη Μύκονο, πραγματοποίησαν εννέα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 7-8-2016 και ως τη δύση του ήλιου, στις Βορειοανατολικές παραλίες της Πάρου (περιοχές: Σάντα Μαρία, παλιό καρνάγιο, Λάγγερη), δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας 8μελής ομάδα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων) αναζητά 72χρονη γυναίκα που αγνοείται από τη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

190 χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το καλοκαίρι η πόλη που "γεννήθηκε" μέσα από τις στάχτες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και αφιερώθηκε στον Λόγιο και Κερδώο Ερμή, η γνωστή σε όλους μας Ερμούπολη της Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στις 4 Αυγούστου 2016 όπου παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ Καλλίνικος και δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την ποιητική συλλογή της φωτογράφου-ποιήτριας Αφροδίτης Δρακοπούλου -Σάρδη που ίδια του προσέφερε με τίτλο ΄΄ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ'' των εκδόσεων Όστρια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι δράστες αφαιρούσαν μεγάλής αξίας ρολόγια χειρός από πεζούς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Πάρου Αντιπάρου με την τελευταία ανακοίνωση-τραγέλαφο θέλησε να μας ‘’καλωσορίσει στην πολιτική’’. Προφανώς κύριοι του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ είχατε πέσει σε εαρινή νάρκη και μόλις ξυπνήσατε διαφορετικά δεν εξηγείται η άρνησή σας να δεχτείτε την πραγματικότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 05-08-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι την 04/05-08-2016 νυχτερινές ώρες άγνωστος αφαίρεσε από εξοχική κατοικία χρηματοκιβώτιο που περιείχε τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα για ηλικιωμένο αγνοούμενο στην περιοχή των Λευκών πραγματοποιήθηκε από έξι μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, μετά από κλήση της Αστυνομίας και σε συνεργασία με άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου, την Πέμπτη 4-8-2016, από 13.00 ως τη δύση του ήλιου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 123 λέξεις επιχειρεί να απαντήσει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ στο δικό μας δελτίο τύπου (2-8-16), για τη 3ωρη κράτηση συμπολίτη μας στο ΑΤ Πάρου. Όμως απάντηση στο ερώτημα δεν δίνει και το επαναλαμβάνουμε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos