Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Η παράσταση του πολυβραβευμένου Δήμου Αβδελιώδη, που ξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι σαν παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και καθήλωσε χιλιάδες θεατές, μετά από sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην Ρουμανία, στην Κύπρο και το Βιετνάμ, όπου αποθεώθηκε από το Διεθνές Διπλωματικό Σώμα 27 Πρεσβειών στην ιστορική Όπερα του Ανόι και έγινε παγκόσμιο πολιτιστικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από αύριο, 10 Αυγούστου 2016, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους κατά την εορταστική περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 08-08-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τήνου ότι πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας άγνωστος παραβίασε ταξιδιωτικό πρακτορείο και αφού διέρρηξε χρηματοκιβώτιο αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχριζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πεποίθηση ότι η Ευρώπη πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συνυπογράψει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο που θα εξασφαλίζει την ευημερία των λαών της εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, ένα μήνυμα που έρχεται μερικές ημέρες μετά από την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να συγκαλέσει Σύνοδο των χωρών του Νότου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις πως κακόβουλοι χάκερ έχουν μέχρι στιγμής εκμεταλλευθεί «κερκόπορτες»

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βραζιλιάνος ιερέας, του οποίου το όνομα είχε αναφερθεί στην ταινία Spotlight (2015) - στην Ελλάδα προβλήθηκε με τον τίτλο Spotlight: Όλα στο Φως - βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί της φυλακής όπου οδηγήθηκε έπειτα από τη νέα σύλληψή του επίσης για υπόθεση παιδεραστίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν τίθεται θέμα απελευθέρωσης του καθεστώτος της βίζας για τους Τούρκους πολίτες υπό τις παρούσες συνθήκες, τονίζει ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο οποίος ωστόσο αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ και θεωρεί ότι στη συζήτηση για την απόπειρα πραξικοπήματος έχει υποβαθμιστεί το γεγονός ότι οι επίδοξοι πραξικοπηματίες χρησιμοποίησαν βία εναντίων των πολιτών και του Κοινοβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos