Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Η καθημερινότητα είναι γεμάτη υποχρεώσεις, προκλήσεις προθεσμίες, απογοητεύσεις και απαιτήσεις, έτσι που το άγχος είναι κοινός τόπος για τους περισσότερους ανθρώπους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα ήδη υφιστάμενα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ναυτεργατών θεριεύουν και οξύνονται ακόμη περισσότερο με τις αλληλοσυγκρουόμενες και αλληλοαναιρούμενες ανακοινώσεις των αρμοδίων κυβερνητικών οργάνων για την εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4387/2016 για το συνταξιοδοτικό – ασφαλιστικό».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Νάξος. Το νησί με την πλούσια ιστορία και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος που θα κάνει τις διακοπές σου αξέχαστες», είναι η αρχή εκτενούς αφιερώματος για τη Νάξο που περιλαμβάνεται στο τεύχος Νοεμβρίου του «Ambiente Europa», καθιερωμένου Ιταλικού περιοδικού με έμφαση στο περιβάλλον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική η πολιτισμική συνεισφορά της Δημοτικής Αρχής - Εξασφάλισε την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, η οποία τροποποιήθηκε, προκειμένου να εκτελεστεί με επιτυχία το έργο «Συντήρηση και Βελτίωση Υποδομών και Αρχαιολογικών Εκθέσεων στις Νήσους Δήλο και Μύκονο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Χατζημάρκος στο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Από άδειες καρέκλες δεν υπηρετείται η δημοκρατία, αντιθέτως, μεγαλώνει ο φασισμός του ψεύδους και της συκοφαντίας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το γεγονός ότι ο διαδικτυακός χώρος είναι αχανής και προσφέρει έναν μεγάλο μέχρι στιγμής βαθμό ελευθερίας στη διακίνηση της πληροφορίας, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κανόνες και διακρίσεις στο διαδίκτυο που αφορούν στην διασπορά της πληροφόρησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη σήμερα (27/11), και το αγαπημένο μας Champions League επιστρέφει με γεμάτο πρόγραμμα, που μας προσελκύει στοιχηματικά! Η ΑΕΚ μάλιστα, έχει την τελευταία της ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι στην Ευρώπη, υποδεχόμενη τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ. Από εκεί και πέρα, δράση υπάρχει και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, με το Ντονκάστερ – Μπλάκπουλ να βγάζει επιλογή.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Είναι δυστυχώς, βαρύς ο φόρος αίματος που πληρώνει η χώρα μας στην άσφαλτο, καθώς κάθε χρόνο χιλιάδες συμπολίτες μας χάνουν τη ζωή τους ή τραυματίζονται σε τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου άρχισε στην Σύρο ο προσυνεδριακός διάλογος εν όψει του 5ου τακτικού Συνεδρίου της ΔΡΑΣΗΣ που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019 αναρτήθηκαν και οι ιδιοκτήτες ΙΧ θα πρέπει να τα πληρώσουν έως το τέλος Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos