Στοίχημα: Το τελευταίο της «χαρτί» η ΑΕΚ! (video)

27 Νοεμβρίου 2018 14:28

Τρίτη σήμερα (27/11), και το αγαπημένο μας Champions League επιστρέφει με γεμάτο πρόγραμμα, που μας προσελκύει στοιχηματικά! Η ΑΕΚ μάλιστα, έχει την τελευταία της ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι στην Ευρώπη, υποδεχόμενη τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ. Από εκεί και πέρα, δράση υπάρχει και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, με το Ντονκάστερ – Μπλάκπουλ να βγάζει επιλογή.


Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλύσεις αγώνων, προγνωστικά, και κάθε πληροφορία που είναι απαραίτητη για το στοίχημα, όπως όλες οι μεταγραφές των ομάδων. Πάμε λοιπόν στις προβλέψεις μας!

Όλα για όλα στο ΟΑΚΑ

Για τον πέμπτο όμιλο του Champions League, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» είναι σε μια πολύ περίεργη φάση, καθώς προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα στην Ελλάδα. Επιπλέον, η διοίκηση «τελείωσε» τους Λαμπρόπουλο, Σιμόες και Μπακασέτα, που δεν συμφώνησαν για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, και ως εκ τούτου από σήμερα κιόλας δεν θα αγωνίζονται με την ομάδα. Αν η ΑΕΚ θέλει να ελπίζει στην κατάκτηση της τρίτης θέσης, οφείλει να κερδίσει σήμερα. Ο Άγιαξ όμως, είναι μια πιο ποιοτική ομάδα, που τα πάει περίφημα στη διοργάνωση και διεκδικεί ακόμα και την πρωτιά. Οι γηπεδούχοι εμφάνισαν σημαντικές αμυντικες αδυναμίες στο Αγρίνιο, όπου ηττήθηκαν με 2-1 από τον Παναιτωλικό και θα μπορούσαν να δεχτούν πολλά περισσότερα τέρματα. Οι Ολλανδοί από την άλλη, κέρδισαν πρόσφατα 0-3 την Μπρέντα και συνεχίζουν να παίζουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο, από τη μέση και μπροστά. Το ταλέντο είναι πλούσιο στο ρόστερ του Άγιαξ και αυτό φαίνεται από την άνεση με την οποία βρίσκει δίχτυα. Η ΑΕΚ οφείλει να ψάξει τη νίκη σήμερα, επομένως, θέλοντας και μη, θα ανοιχτεί. Δεν αποκλείεται να βρει το γκολ, αλλά συγχρόνως είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσει το μηδέν. Προβλέπουμε ένα... ροκ παιχνίδι, με πολλά γκολ και ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 2.00.

Ανώτερη η ΤΣΣΚΑ

Στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του έβδομου ομίλου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παίζει στη Ρωσία με τη Βικτόρια Πλζεν. Μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα, με νίκη μάλιστα επί της Ρεάλ τη δεύτερη αγωνσιτική, η ΤΣΣΚΑ έχει ως ρεαλιστικό στόχο την τρίτη θέση, καθώς έχασε δύο συυνεχόμενες φορές από τη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν καλά σημάδια στα παιχνίδια τους, αλλά μάλλον τους λείπει το κάτι παραπάνω για να πάνε ψηλότερα. Πάντως, αυτό δεν τους εμποδίζει να πάρουν τους τρεις βαθμούς σήμερα, κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δέχονται εύκολα γκολ και έχουν μόλις ένα βαθμό στον όμιλο. Στο ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς για το πρωτάθλημα, έμειναν στο 1-1, δείχνοντας ότι έχουν προβλήματα. Οι Ρώσοι είναι ανώτεροι σε όλους τους τομείς, και μάλιστα αν κερδίσουν διατηρούν κάποιες ελπίδες και για τη δεύτερη θέση. Είναι υποχρέωση των γηπεδούχων να πάρουν το σημερινό ματς, και έχουν όλα τα φόντα για να τα καταφέρουν. Μάλιστα, η απουσία του επιθετικού Κρίμεντσικ είναι καίρια για την Πλζεν. Εμπιστευόμαστε την ποιότητα και την έδρα της ΤΣΣΚΑ, και πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.80.

Έχει τον τρόπο η Γιουβέντους

Περνάμε στον όγδοο όμιλο και στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βαλένθια. Η «Μεγάλη Κυρία» φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατάταξης, και με νίκη σήμερα σφραγίζει κατά πάσα πιθανότητα την πρωτιά. Προέρεχεται από τη νίκη επί της Σπαλ στο πρωτάθλημα, και δείχνει γενικά φέτος ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Στο ματς του πρώτου γύρου, πέρασε με νίκη από το «Μεστάγια», παρά το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ρονάλντο. Η Βαλένθια είναι ανεβασμένη, και έχει κάποιες ελπίδες πρόκρισης, με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ωστόσο, το έργο της απόψε είναι πολύ δύσκολο. Η Γιούβε του Αλέγκρι ξέρει να παίρνει τέτοια ματς και το κίνητρο της κορυφής είναι ισχυρό. Οι «Νυχτερίδες» είναι αναγκασμένες να αναζητήσουν το γκολ, αλλά αυτό μπορεί να το πληρώσουν ακριβά, απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα σε όλους τους τομείς και αν είναι σοβαροί, μπορούν να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη. Η Γιουβέντους είναι... «μανούλα» να ρίχνει το ρυθμό και να κερδίζει σβηστά παιχνίδια σαν το σημερινό, και αυτό αναμένεται να επιδιώξει και κόντρα στη Βαλένθια. Έτσι, θα στηρίξουμε τους Ιταλούς, και θα επιλέξουμε το combo 1 & Under 4.5 που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.80.

Αντέχει η Μπλάκπουλ

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται η Μπλάκπουλ, που φιλοξενείται από τη Ντονκάστερ για την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας. Η Μπλάκπουλ έχει βρει το κλειδί και παίρνει σπουδαία αποτελέσματα, ειδικά εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, προέρχεται από τρεις σερί νίκες μακριά από το σπίτι της, και σήμερα επιθυμεί να παραμείνει στο σωστό δρόμο. Η Ντονκάστερ είναι κάπως πεσμένη, και αυτό φάνηκε στο 1-1 της περασμένης αγωνιστικής με τη Μπάρνσλεϊ. Αντίθετα, η Μπλάκπουλ κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Μπέρτον, και με παιχνίδι λιγότερο είναι ήδη πάνω από τη Ντονκάστερ στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν την άνοδο, και με την εικόνα που έχουν ειδικά στα τελευταία ματς, αποδεικνύουν ότι έχουν τα φόντα να την πάρουν κιόλας. Η αποψινή αναμέτρηση είναι σαφώς δύσκολη για τη Μπλάκπουλ, αφού η Ντονκάστερ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Όμως, είναι εμφανής η διαφορά στην απόδοση των δύο ομάδων στους πρόσφατους αγώνες τους. Έστω κι αν δεν πάρει το «διπλό», θεωρούμε ότι η Μπλάκπουλ θα αντέξει και θα φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Ντονκάστερ. Για το λόγο αυτό, το Χ2 σε απόδοση 1.80 κρίνεται αξιόλογη επιλογή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos