Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το νησί της Τήνου Γιόρτασε την Εύρεση της Παναγίας, εκατοντάδες παιδιά και κάτοικοι από κάθε γωνιά του νησιού και της Ελλάδος, πραγματοποίησαν απόψε με τη δύση του ήλιου, την παραδοσιακή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, το πιθανό κρούσμα του κορονοϊού που υπήρχε στη Θεσσαλονίκη, δεν επιβεβαιώνεται, με συνέπεια να μην υπάρχει κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας. Αποκαλύπτουμε ότι τα δείγματα από τις ιατρικές εξετάσεις του ασθενούς βγήκαν αρνητικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2092] και ο νικητής της πρώτης κατηγορίας θα πάρει τουλάχιστον 870.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμό για την δημόσια υγεία σήμανε ο ΠΟΥ ανακηρύσσοντας, σε συνέντευξη Τύπου, τον κοροναϊό σε παγκόσμια απειλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι πρόκειται για δύο υπερτροφές – συμμάχους στη διατήρηση της καλής υγείας με ανεκτίμητα θρεπτικά συστατικά – ασπίδα ενάντια σε σοβαρές ασθένειες.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το νέο υπερσύγχρονο πλήρως ανακαινισμένο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης «Μιλτιάδης Έβερτ» άνοιξε τις πόρτες του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπερβολικός χρόνος σε οθόνες συσχετίζεται με διάφορα προβλήματα υγείας, όπως κίνδυνο παχυσαρκίας και μειωμένης νοητικής ανάπτυξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Χατζημάρκος: “Στην πλέον υποχρηματοδοτημένη Περιφέρεια της χώρας, με δεδομένη την τραγική υποστελέχωση των δύο Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, καταφέραμε και πάλι να φέρουμε αποτελέσματα για τους νησιώτες μας”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Βαρσοβία 24 με 25 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Dual Career for Junior Athletes. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συμμετείχε ως αποκλειστικός εταίρος του προγράμματος για την Ελλάδα με εκπροσώπους τον Αντιπρόεδρο, Πάππα Δημήτρη και την project manager, Ξένια Κουτεντάκη.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Κόκκινος συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Θεσσαλονίκη, όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ασθενής με συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κοροναϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos