Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Η μείωση της ζάχαρης στα συσκευασμένα τρόφιμα κατά 20% και στα ποτά, κατά 40%, θα μπορούσε να αποτρέψει 2,48 εκατομμύρια περιστατικά καρδιαγγειακής νόσου, 490.000 καρδιαγγειακούς θανάτους και 750.000 περιπτώσεις διαβήτη στις ΗΠΑ, αναφέρει νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Circulation.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε πώς κατανέμονται στη χώρα τα νέα κρούσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.064 , εκ των οποίων 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, το Διαδίκτυο κατακλύζεται από θεωρίες συνωμοσίας, ψευδείς ισχυρισμούς και θεραπείες. Μάλιστα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χρησιμοποιεί συχνά τον όρο “infodemic” για να περιγράψει την ανεξέλεγκτη εξάπλωση των ψευδών πληροφοριών γύρω από την COVID-19, τα εμβόλια και τις μάσκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 10 μονάδες βρίσκεται η διαφορά στην πρόθεση ψήφου με το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας να παραμένει αλλά να ελαττώνεται συγκριτικά με προηγούμενες μετρήσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι γνωστό το έργο που επιτελεί η Μ.Κ.Ο. «Αλκυόνη» στην περίθαλψη της άγριας πανίδας στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 50.000 κατοικίες θα επωφεληθούν από το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ που αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τον Οκτώβριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταξύ των επιτυχόντων στις εφετινές Πανελλαδικές είναι τα παιδιά του Κώστα Καραμανλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο 68% η πληρότητα στις ΜΕΘ της χώρας - Ποιες περιοχές απειλούνται με μίνι lockdown - Στο «τραπέζι» η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού - Αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες δύο εβδομάδες δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουλαριστό είναι το κουπόνι του Σαββάτου (28/08) με αναμετρήσεις "φωτιά" σε όλη την Ευρώπη. Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα όλα τα ματς παίζουν στην betshop με πλήθος αγορών.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos