Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Λίγοι πίστευαν μέχρι πριν από μια εβδομάδα ότι η προαναγγελθείσα από τη Δύση επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία θα εξελισσόταν σε δράμα που ο πλανήτης παρακολουθεί εδώ και τέσσερις μέρες με κομμένη την ανάσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 23:01

Δράσεις ΕΟΔ Κυκλάδων

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Νήσων Αιγαίου & Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο, 24 - 25 & 26/2/2022 έδωσε το παρόν, μετά από πρόσκληση του ΝΟΠ, η ΕΟΔ Κυκλάδων, με το διασωστικό σκάφος CHIARA, με τομέα ευθύνης της τις Πρώτες Βοήθειες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεοδωρίδου: Δεν εξετάζεται προς το παρόν η χορήγηση 4ης δόσης για τον γενικό πληθυσμό στη χώρα μας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταθεροποιείται στο 14,5% το Κϊνημα Αλλαγής - Στις 15 μονάδες η διαφορά Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πρωθυπουργία 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποιήσαμε όλες τις παράκτιες χώρες να μην περάσουν πολεμικά πλοία τους πλοία από τα Στενά, εφαρμόζοντας τη Συνθήκη του Μοντρέ, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατόπιν επικοινωνίας του με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ασφαλέστερο δίχτυ προστασίας προς όφελος των τετράποδων φίλων παρέχει ο νέος νόμος για τα ζώα συντροφιάς, που τίθεται σε ισχύ από την 1η Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αντιπροσωπείες Ρωσίας και Ουκρανίας ολοκλήρωσαν τις συνομιλίες στην περιοχή του Γομέλ της Λευκορωσίας, σε μία προσπάθεια αποκλιμάκωσης της κατάστασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγινε σήμερα, Δευτέρα 28.02.2022, η πρώτη κλήρωση για την φορολοταρία της… νέας εποχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ζελένσκι υπέγραψε την αίτηση για ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με άρθρο του στην Guardian, ο ιστορικός Γιουβάλ Νώε Χαράρι εξηγεί τους λόγους που ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ήδη χάσει τον πόλεμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos