Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Ο ΕΟΦ αποφάσισε την ανάκληση της παρτίδας 05110 του συμπληρώματος διατροφής RICETTA DEL FRATE ALOE ARBORESCENS (της εταιρείας VonDerWeid), στο οποίο ανιχνεύτηκε αλοΐνη Α και αλοΐνη Β που υπερβαίνει το όριο του Καν.(ΕΕ) 2021/468 που τέθηκε σε ισχύ στις 6.4.2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα πανεύκολο γλυκό με μόλις δύο υλικά για τους λάτρεις της σοκολάτας. Μια πανεύκολη συνταγή για fudge.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στην Τήνο παρευρέθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με αφορμή τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, όπου εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων στις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις πραγματοποιώντας ταυτόχρονα σειρά συναντήσεων εργασίας με τοπικούς φορείς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πόλη της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο συνέδριο, στα πλαίσια χάραξης του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τον Αθλητισμό, με τον τίτλο «Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού» που διοργανώνει το Υφυπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, τα Επιμελητήρια Δυτικής Ελλάδας και τη διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Αθλητικού Κέντρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 27.490, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήπως έχεις αναρωτηθεί γιατί η απώλεια του σωματικού βάρους και ιδιαίτερα η διατήρησή του, με το πέρας της ηλικίας, ειδικά μετά τα 40, γίνεται πιο δύσκολη; Μήπως αγχώνεσαι για το πώς να διατηρήσεις το επιθυμητό βάρος και κατά πόσο θα χρειαστεί να ακολουθήσεις μία πολύ στερητική διατροφή για να το επιτύχεις;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σε πιλοτική λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα http://myDimos.Live.gov.gr, μέσω της οποίας οι πολίτες μπορούν να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους με τις υπηρεσίες των Δήμων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Χειροτεχνίας(28/3-3/4), οργανώνει, την Κυριακή3 Απριλίου(ώρα 12:00)τηνεκπαιδευτική δράση για εφήβους και ενήλικες«Από την ιδέα στο έργο», με αντικείμενο την γνωριμία με το μάρμαρο και την σμίλευσή του,στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 15:09

Εμπιστοσύνη στην ΤΣΣΚΑ

Ο Hooper, των 8 σερί ταμείων, αναλύει και προτείνει.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos