Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Ο συνασπισμός υπό τον Γάλλο πρόεδρο εξασφαλίζει μεν την πρωτιά στις έδρες, αλλά κινδυνεύει να χάσει την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή - Η αριστερή συμμαχία υπό τον Μελανσόν με 25,6% πήρε μικρό προβάδισμα 0,4% έναντι της παράταξης «Μαζί» του Μακρόν, που συγκεντρώνει το 25,2%

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με κεφαλιά του Γιώργου Γιακουμάκη στο 71' και πλασέ του Πέτρου Μάνταλου στο 90'+9', η Ελλάδα νίκησε 1-0 το Κόσοβο, εξασφάλισε τον προβιβασμό της στη Β΄κατηγορία του Nations League και ταυτόχρονα μια θέση στα play offs για το Euro 2024 αν δεν έχει προκριθεί από τα προκριματικά

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «FLYING CAT 4» κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου του από Πειραιά για Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την τιμή της βενζίνης να συνεχίζει το ράλι της αύξησης, η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά ένα δεύτερο και μάλιστα αυξημένο και με περισσότερους δικαιούχους επίδομα βενζίνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Voucher μέχρι 300 ευρώ για διακοπές σε προσφάτως πληγείσες περιοχές της Ελλάδας προσφέρει η κυβέρνηση με στόχο την τόνωση του εγχώριου τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών αναμένεται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκαν , μεσημβρινές ώρες χθες, από τον λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 63, ένας 41χρονος, ένας 42χρονος και μία 82χρονη, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.682. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.500.489 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.7% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βροχή της Παρασκευής χάλασε λίγο το βράδυ αλλά το Σάββατο δεν έπεφτε καρφίτσα στα Ματογιάννια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos