×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 - Psts.gr

Άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη, 5 Μαρτίου, η μεγαλύτερη διεθνής τουριστική έκθεση στην Ευρώπη, ΙΤΒ, στο Βερολίνο της Γερμανίας .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 16:56

Αρχίλοχος: Η Τέλεια Ομορφιά 7/3 20:45

Ένας κυνικός συγγραφέας που μόλις έχει κλείσει τα 65 του χρόνια, σύμβολο της ρωμαϊκής κοσμικής ζωής, περιπλανιέται στην αγαπημένη του ιταλική πρωτεύουσα αντιμέτωπος με το δικό του αλλά και το δικό της παρελθόν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Υπουργός Υγείας, ανταγωνιζόμενος προφανώς τον Προπετή, έσπευσε με δηλώσεις του να προσπαθήσει να ακυρώσει τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Πάρου, προφασιζόμενος για λόγους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διακομιδή αλλοδαπού υπηκόου, 40 με 45 χρόνων με το «Αφροδίτη Εξπρές», είχαμε σήμερα Τετάρτη 5 Μαρτίου το μεσημέρι γύρω στις 14:30 από το λιμάνι της Παροικιάς για το λιμάνι της Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν στις 6/3, 8/3 και 9/3/2014.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

"Κατά την προσφιλή του τακτική ο κ. Κόκκινος για μία ακόμη φορά επιδίδεται σε λογικούς ακροβατισμούς και ανακρίβειες,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 12:20

Διακομιδή από Σέριφο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΟΠΣΑ ΠΑΡΟΥ» και ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Προώθηση της Απασχόλησης στο Δήμο Πάρου»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ανοικτά μέτωπα που αποτρέπουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την τρόικα και, ταυτόχρονα, δοκιμάζουν την κυβερνητική συνοχή, θέτουν επί τάπητος, στις 3 μ.μ. σήμερα,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το... ψηφιακό χάσμα της Ελλάδας έναντι των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών φαίνεται ότι καλύπτουν οι νέοι, οι οποίοι κάνοντας τεχνολογικά άλματα έχουν πλέον φτάσει τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στη χρήση του Διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos